Zu Cerave je spise levne
Co jste si dnes koupili/y?
Zu tak ať to vyzkouší. Ta kosmetika není nijak drahá a jestli využije ještě té slevy. Já přes složení zas žádný odborník nejsem, ale z diskuzí tady i jinde jsem pochytila, že je ok.
prďola doporučené dávkování je 2 měsíce, pak na 2 měsíce vynechat a pak znovu brát 2 měsíce. A tak dokola. Mluvím o tom připravku od Zapoměla. Už zobu, ale teprve 3 dny.
Kan Nevím a myslím si, že spíš neexistuje (to by byl pro výrobce houby kšeft, ne?
)
Hlavně důvodů, proč třeba vlasy vypadávají víc, než by měly, je hodně a tedy i prostředky pro nápravu by mohly být různé. To, co mám vyzkoušené a vím, že funguje ve většině případů je biotin, methionin, přeslička (jako skvělý zdroj přírodního křemíku). No a potom i řada stopových prvků nebo vitamínů - ale u těch je otázka, jestli je naše tělo umí zpracovat a přijmout i v potravinových doplňcích nebo jenom ze stravy. Co jsem měla možnost přečíst si z různých studií, tak je to spíš hodně velká mizerie.
edit: ještě pro úplnost dodávám, že na podporu růstu vlasů skvěle funguje i vit. B12, ale v tomto případě dávám přednost použití ve vhodném kosm. přípravku než suplementu
ionicera To jedno balení by na ty 2 měsíce mělo stačit, ale další pokračování už je s dalším balením. Ale co - hlavně ať to pomůže! ![]()
zlatahouba děkuji :)
prďola Díky

a

jedu na víkendovou bojovku, kterou si s kamarády navzájem připravujeme. Fyzička 0, mozkové buňky 0 (letos to připravuje ultrainteligentní kluk, nevyluštim vůbec nic), tak aspoň na to v noci uvidim když už nic
a možná se neztratim.
andulka01 ledlenser je top. Budeš spokojená.
andulka01 Noční bojovka v terénu? Užijte si to, držím palec, ať lusteni jde dobre.
andulka01 Hezkyyyy.
prďola tak snad pomůže. Mám 3 možné příčiny . Megastres, covid, očkování proti covidu.
Mirka dík, nefunguje... to bude asi až v ty dny, co? jak to je, 17-19.9.?
Jo je to až v ty dny... vydrž, mám tu Marianne komplet a nic moc nevyužiju.
Otruby![]()
Proč nikde nemají grahamovou mouku? Je to zakázané?
andulka01 taky potřebuju novou čelovku...
Evaeva Mohla bys, prosím napsat, který krém Ti svědčí? Já mám v období září-prosinec pleť citlivou a suchou.
prďola obdivujem tvoje vedomosti![]()
milacka Díky!
Ohledně potravinových doplňků jsou moje znalosti jen okrajové, ale občas v rámci různých článků/studií člověk narazí na informace ohledně vstřebatelnosti a využití různých forem podání, to bývá velmi zajímavé ![]()
Evaeva Moc děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my