nonemy Chceš říct, že jsem dala 2,5 litru za krám, na kterej se musí dát ručník?!
no ten dokoupis za patnactset.....![]()
nonemy Chceš říct, že jsem dala 2,5 litru za krám, na kterej se musí dát ručník?!
no ten dokoupis za patnactset.....![]()
Túdle núdle. Proběhlo hromadné testování podložky. Byly jsme 4. Dvěma neklouže, jedné trochu, čtvrtá si určitě vymejší a klouže schválně!
(Aneb ten svetr tě nemůže kousat!
)
no,ale nastve to.Ja mam obyc z Aldi za 10eur a neklouze.:-)
máte určitě to slevový vydání Marianne... v jakym termínu budou ty dny?
a... neni tam kód pro nákup na alza.cz ? potřebovala bych tam něco, tak kdyby to šlo levnějc, bylo by to fajn... dík!
RoSa alza tam je, chces papirovej nebo elwktronickej pro nakup n eshopu?
edit: jsem debil, alza ma vlastne jen eshop![]()
razorblade júú, super! íšopovej sím... kuju ![]()
RoSa poslu zitra, ja zjistila, ze jswm brozurku pujcila mamce![]()
![]()
...debatovaly jsme zde o následujícím přípravku. A mě zajímalo, zajímá, jestli cena výrobku odpovídá složení.? Jestli to složení(podle složek už i já poznám, že dobré asi), resp. množství jednotlivých ingrediencí je dost vysoké v kontextu ceny.?
...moc děkuji!.![]()
RoSa Alza má kód 2021Marianne20CZ a mají nějaké informace na www.alza.cz/dny-marianne.
Mirka dík, nefunguje... to bude asi až v ty dny, co? jak to je, 17-19.9.?
prďola já si jako správná "ovce" přípravek od Zapoměla také koupila, cena je výrazná, ale osobní zkušenost je dobrá, fakt mi ty vlasy přestaly padat. Brala jsem jedno balení od června. Když jsem se dívala na Vámi postovaný přípravek, tak v něm chybí železo, což si myslím, že většině ženám v produktivním věku hodně chybí a i množství ostatních látek (Zi, D, biotin) je i trojnásobně nižší než v dražším přípravku. Ale nedělám reklamu, jen osobní pohled....
RoSa ano, 17.-19.9. nezkoušela jsem, ale předpokládám, že jen v tyto dny.
dupali Přípravek od Zapoměla nechci nijak rozporovat, složení je opravdu dobré a věřím, že může fungovat. Jen si myslím, že např. velmi podstatný biotin v dávce 1,25mg (2500% RHP) je jako když to spláchnete do záchodu. To je prostě nesmysl
A taky je ve většině případů nutné tyto podpůrné přípravky brát déle než měsíc, nejlépe aspoň 3 měsíce, tzn. dvě balení.
Ale zas na druhou stranu - je určitě spousta stejně drahých přípravků, které neobsahují ani třetinu užitečných složek jako přípravek od Zapoměla ![]()
prďola Super, seš dobrá! A existuje tedy na trhu něco, kde je všechno a v účinné dávce?
nemáte prosím zkušenosti s přípravky Cerave? Tchyně má nějaké kožní problémy a doktorka jí doporučila mazat se tímto, ale léčba (x mastí, po kterých se osypala) není vlastně zatím žádná a ani nebude, neví, co jí je, ale prý to není jak zjistit.
Zu já cerave používám, ale na něco úplně jiného než tchýně, předpokládám. Mám pleťový krém, je fajn, lehký, ale hydratační. Mívám problém s pálením a pnutím kůže, tak to úplně vymizelo. Používám i čistící gel na obličej. Já teda doufala, že mi to pomůže i na akné (ale nemám mastnou pleť) a to bohužel nepomohlo. Celkově jsem spokojená, složení by mělo být taky ok. Teď na dny Marianne budou mít i nějakou slevu.
Evaeva dík, šlo mi o složení, jestli to není něco drahého a k ničemu. On jí ani jeden z těch doktorů ani neřekl, jestli má tu kůži spíš hydratovat nebo vysoušet, jen jí dali letáček Cerave, ať zkusí tuto kosmetiku, tak zkusím koupit hydratční mléko, to se přinejhorším neztratí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.