Janulik03 Ty jsou hezky, já bych si je nechala! Prostě budes radši chodit se lžící na boty v kabelce;-)
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa ten je krasny len neviem ci vlna nebude kusava. Ale trafila si co sa tyka strihu.
viktorka_od splavu Mají pár kusů těch tvých šatů ve 38, jestli si dobře pamatuju, že jsi chtěla tuhle velikost.
Ja dnes dvoje sandaly ve vyprodeji
. Nevim, k cemu mi ted budou, nemam rada nakupovani do zasoby, ale prislo mi to jako dobrej kauf.
RoSa Ten je ![]()
Len dekuju moc!
Gatita Já teda hrozně ráda nakupuji takhle mimo sezónu;-)
Janulik03 Jmenuji se ty tvoje boty nějak ,,s pogumovaným svrškem,,? Nebo tak něco s gumou prostě? A jsou nezateplené, spíš podzimní nebo jen tak v zimě na přeběhnutí někde?
Karja jezis nazov neviem ale su velmi podobne tymto stali cca 60€ takze nie drahe, online som ich nenasla.
Už keď sme pri čižmách, čo hovoríte na takúto kombináciu farieb? Podobné čierne mám a rada by som išla aj do inej farby.
milacka Takovehle Jsem viděla na kamarádce a líbily se mi. Hned jsem zkusila objednat jedny v lete z aboutyou. Nebyly ani levné, plná cena 3500,- ve slevě za dva tisíce, ale neměly moc hezkou špičku pri pohledu zvrchu.
Karja chcem objednať z Answear, mám tam 11,-€ zľavu, vyskúšam a keď nebudú sedieť, vrátenie je zdarma. Lákajú ma.
milacka Tak dej vědět. Ty moje měly fakt backorovitou špičku, vypadalo to zeshora blbě.
Dnes jsem si za nepekne penize koupila "endodonticke zubni osetreni komplikovane" a "FRC dostavbu zubu". K tomu bylo proste potreba jeste neco prihodit :)

jinx skvělá náplast![]()
Vitamíny vyzvednuty že zasikovny
. Renusatko piš si o provizi
.
Tak uvidíš, jak budou fungovat. Dneska je chválila jedna pacientka, že je taky bere a ještě mám jednu spokojenou kamarádku, které jsem je poradila.
jinx a vypadá to, že si ji Bu bude chtít půjčovat![]()
jinx ty jsi Bu koupila kabelku! Ty jsi tak hodna pani domaci :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my