jinx kabelka vypada na Bu approved :D
Co jste si dnes koupili/y?
Dnes jsem si za nepekne penize koupila "endodonticke zubni osetreni komplikovane" a "FRC dostavbu zubu". K tomu bylo proste potreba jeste neco prihodit :)
ty si koupila kočičce kabelku
moc pěkná je. Za zuby je odměna potřeba!
dekuju! kocicka se vzdycky jak velka voda hrne tam, kde ma nejmin co delat :) ale protoze nejsem zla macecha, tak dostala tu papirovou na hrani.
Karja ok, dám vedieť.
jinx to jsi ale hodná panička
- místo abys ji prodala za těžký prachy někde na netu...![]()
tina na votoci by mi ruce utrhli! :D
jinx A co dostala Su?
Před časem jsem tu loudila tipy na jógamatku, nakonec jsem koupila tuhle. Obdarované se líbí, materiál je příjemný, ale prý trochu klouže.

Sweet Potato Suzettka nic, tu takove veci moc neberou, krabice, tasky, nezajem. Ale dnes jsem po tom zubari doma a trochu odpocivam a Su se cely den tuli a vrni, to ona zase jo ![]()
jinx Tak to je nejlepší léčba, samozřejmě.![]()
Sweet Potato tu mám já a neklouže mi vůbec.) Mám tu nejvyšší gramáž.
nellielovett Tohle je taky ta nejsilnější.
Neklouže jógamatka po zemi, klouže dcera po jógamatce. Nevím.
Sweet Potato je to tak, nakup, kocka a ted me ceka pekny vecer ... to pujde :)
Sweet Potato jo no, ja po ni taky klouzu. Vhce to mit zpoceny dlane:D ale prej pomaha trochu navlhcit
Sweet Potato Ta je hezká. Nějaký sprej na to existuje a nebo ručník.
nonemy Chceš říct, že jsem dala 2,5 litru za krám, na kterej se musí dát ručník?! ![]()
Já už jsem tu několikrát psala, že manduka je fajná. Nepřijde mi, že by klouzala, ale teda mě je kus, může mě držet gravitační síla ![]()
Sweet Potato
neee, neboj, kram to určitě není a je fakt moc hezka, určitě bude sloužit a dělat radost. Jsou nějaké speciální ručníky na jógu, když to někomu klouze. Osobní zkušenost s nimi nemám, moje neklouže, ale možná jen mě, já se u toho moc nespotim
ale asi je ten ručník do plusu celkově, tak ho třeba může dostat k Ježíškovi (a třeba bude stačit to navlhčení, to jen jaké jsou různé možnosti :))
PS: zajímalo by mě, co by na to řekla prďola
Jestli obsah těch ingrediencí je velký/dobrý nebo normální v porovnání s jinými výrobky obdobného typu..?.
Promiň, vůbec se nechytám a nevímo co jde... můžeš mmi to prosím přiblížit?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my