Pavlena Kecky v jakémkoliv věku - podmínkou je nevnímat ten věk jako limit (a nejen pro kecky)!
A tahle jsou navíc moc pěkné!
Pavlena Kecky v jakémkoliv věku - podmínkou je nevnímat ten věk jako limit (a nejen pro kecky)!
A tahle jsou navíc moc pěkné!
Pavlena Máme smůlu, nám jsou vansky široké.
Pavlena pekny :)
Pavlena pěkné a ty si ten mladistvý styl můžeš dovolit úplně s přehledem ![]()
Já vracela tyto :( Jsou hodně těžké a jak mám nohu půl číslo, tak mi to tou tíhou nedrželo pořádně na patě, ale menší by zase tlačily. Já si snad nekoupím boty, už jsem jich vracela několik :(

Pavlena dobré sú a myslím, že nemáš prečo uvažovať, či áno alebo nie v Tvojom veku.
Černá kočka že?
Pavlena asi videla mojich spolužiakov z gymnázia. Boli ôsmi a podla fotiek z poslednej stretávky vyzerali ako v popise ![]()
A odteď budu jen klidná a mírná. Oooooommmmm.

Mha no nevim, ja uz mam asi treti krabicku a furt nic![]()
Pavlena Mně se conversky zdají čím dál užší. :-(
nonemy Mám tyhle- https://www.eobuv.cz/sneakersy-ecco-street-tray-w-29122351052-black.htm a připadají mi krásně pohodlné.

soucasny se uz rozpadaj, tak jedny na litacku k BF dzinum
Objednala jsem si kabat, kterej me hrozne drazdil ve vyloze :) ve vsech obchodech maj ale jen xs-m, pricemz m mi bylo tesny pres zadek (pres ruce a ramena ok
), tak uvidm, jak mi sedne moje obligatni xl. Mocmocmoc chci, aby mi to sedelo, pac mi prijde naprosto skvelej i na teplejsi zimu.

Právě dočítám knížku Před povodní a něco tak zvláštního jsem snad nečetla, tak jsem si pořídila ještě Do tmy. Sice to čtu napřeskáčku, ale co už.

LadyMary doporučuji i Ke dnu ![]()
INCOM1 Mám v plánu, bohužel ji teď neměli, ale objednám ![]()
razorblade krasny ! Odkud ?
Antje je to HM
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.