No vidíte, a já bych řekla, že podobné polobotky by se k vašemu stylu, a hlavně ke kalhotám, které nosítek, hodily. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak jasně, při dodání domů se platí předem, ale u dodání na prodejnu ty pravidla neznám, jen jsem to s tou platbou někde zaslechla. Každopádně, když nesedí, určitě se dají vrátit.
ja je objednala na prodejnu a i tak sem ted letela dat prikaz do banky.Ale to je jedno i kdyz samozrejme by bylo pro mne jednoduzsi zaplatit treba v kramu pokud padnou.
Já už to nemůžu vydržet a musím vám to napsat, já v tom vašem avataru vidím Olgu Hepnarovou! Ale jako nemyslím to zle, jen tak asociace je hrozně silná:-)
Já taky. A bála jsem se zeptat.
Maminka jako masový vrah! ![]()
Nejde platit kartou?
Já taky. A bála jsem se zeptat.
Uff, nejsem jedina...
maji tam tri postupy.pay pal(nemam,neznam,mechci)
Kreditkou(pres tu nechci kupovat hadry.A pak mam jen normalni platebni kartu k uctu.
A nebo jim to zaplatit prikazem.
Ja se v tom moc neorijentuju.Opravdu v eschopech objednavam minimalne.
Ja si radsi nakoupim v obchode,jen nekdy neni zbyti.![]()
A už víte od koho? :-) Já to vím od začátku i když jsem si původně zaměnila váš a sestřin nick. Svět je fakt malý... :-)
Od vas? To by byla dobra nahoda. Svet je vazne maly, jen ja jsem jeste nikoho nepotkala ani nepoznala.
Boty a tričko
Ja tyto balerinky taky koupila ![]()
Jsou pěkný ![]()
Kúpila som si perfektný lak Rimmel 498 Rain rain go away. Pri dvoch vrstvách kryje perfektne, drží už 4 deň(čo je zázrak oproti iným). Odtieň je taký šedo hnedý(taupe). Veľmi pekný.
A lístky do kina na Trainspotting ![]()

Díky za inspiraci. Byla jsem v DM pro kočičí žrádlo, tak jsem si ho taky koupila.
Ďakujem.U nás máme predajne dve,no ani v jednej ich nikdy nemali.Keďže zubár je blízko Eurovea,asi ma tie návštevy u neho výjdu pridraho![]()
Maminka jako masový vrah! ![]()
To rozhodně ne, maminka je maminka a Hepnarová je Hepnarová:-) Ale přivedlo mě to k úvaze, jak je ta doba vidět a dělá lidi podobnými... a to si určitě myslíme, jak jsme osobití a originální, že:-) Každopádně maminka měla jeden z několika účesů, které se v šedesátých a na začátku sedmdesátých let nosily, měla ho i herečka Holubová v Pelíškách, Stašová měla ten druhý typický, ten zas nosila moje matka:-)
Nebojte, já se neurazila. Určitá fyzická podoba tam skutečně je.
Funguje to dnes, fungovalo to i v letech šedesátých. Co bylo módní, nosili všichni.
tak tady jsou ty moje "cennosti" od babicky. praktickou a historickou hodnotu to nema, pro me to ale ma hodnotu nevycislitelnou. Porcelan je Tielsch Altwasser, podle loga do r. 1945, pribory jsou pulka Berndorf, pulka Sandrik, nejspis alpaka taky do r. 1945. A to treti je nejcennejsi - popelnicek a servirovaci lopaticka po prababicce, ty pujdou vystavit :) v realu to vsecchno vypada lip nez fotkach z mobilu

Uzasne. Urcite je pouzivejte, byla by strasna skoda tohle mit jen ve skrini. Na stribro (tedy ja mam jen jeden postribreny tacek a celostribrne sperky) pouzivam Poliboy cistic.
servis budu pouzivat urcite. rozhodla jsem se mu ale vyhradit celou jednu policku, aby i zkrasloval :)
Tak to ma byt. Pouzivejte i pribory, na zvlastni prilezitosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.