Pockat, se mi to zacina nejak vsechno zamotavat. Takze moninika je realitni maklerka, ne vlastnik prodaneho bytu? Je to jedno, si jen delam srandu, opravdu me tu ted bavite ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Fakt? To si vůbec nevybavuju. A nevíte, proč jsem ho tam dávala - že se mi líbil/nelíbil/chtěla bych ho, kde byl, že bych si třeba vzpomněla :-)
Hlavně důkaz pro nevěřílky, že @jynx a @nolita jsou skutečně dvě:-D. Jedině, že by to byl ne rozdvojený nick, ale roztrojený:-D :-D. (Jsem se do těch teorií tak zamotala, že jsem původně napsala tři sestry, což nedávalo smysl vůbec žádný).
jo aha, tahle moje taska - jo tak to je gucci a ta je normalne v prodeji. A na ptacka z Vitry se vzdycky, obavam se, misto najde
presne, me to taky napadlo
, ale myslim, ze ti neduverivi zustali vesmes na puvodnim foru.
diky za tip! v tydnu se do toho chci pustit. taky mi k tomu babicka mohla darovat komornika, kterej by to za me vycistil! :D
Ja uz nevim,proc se nezdál vam,ale on je na dost blbym místě,aspon pro me,na Žižkově cca naproti usti tunelu. A taky byl docela drahej, ale je mi blby se ptát,jestli uz ho prodala.
Ten vas byt me zacal zajimat. Predstavuju si minimalne 6+ 1. Terasa, bazen, sauna, fitko..... ![]()
Edit: a nekazte mi predstavu, kdyby to tak nahodou nebylo...
Už to není aktuální, našli jsme :-)
Ten vas byt me zacal zajimat. Predstavuju si minimalne 6+ 1. Terasa, bazen, sauna, fitko..... ![]()
Edit: a nekazte mi predstavu, kdyby to tak nahodou nebylo...
Přesně tak, jen ty terasy jsou tam dvě :-)
Tim lip ![]()
Ja si koupila bilou kosili v Gantu a par knizek (jeste nemam.docteno od Vanoc). Pro dceru Ronju, dceru loupeznika a krasobruslarskou sukni.
Jako by toho nebylo málo. Sotva jsme se přestaly zajímat, zda jsou jedna nebo dvě, teď budeme chodit po Praze sondovat terasy!
![]()
@jinx Takže kolaudačka u jinx v kolektivních šatech. Do kdy to stihneš zrekonstruovat? Nesmí to být v létě, letní verzi těch šatů tu má málokdo!
Tvl, musim přestat psát a vymýšlet blbosti, takhle o neděli dodělávám resty do práce, to nemá žádnej efekt!
Ja asi budu muset poprosit Jehelnicek, aby mi je usila.
Ptaka z Vitry musite mit stopro:) je totiz desne roztomilej...
njn...ale keď sa vyčistí to zájdené, tak potom to už je normálna údržba...ak by to nejako fakt že nešlo, tak potom je lepšie sa obrátiť na zlatníka, alebo reštaurátora, ale nemyslím si, že by mal byť nejaký problém (teda ak tým niekto nekrájal tie citróny ako moja maličkosť
...)
pták z Vitry zní jako něco, co by moje kočka určitě strašně chtěla a byla by ochotná vyvinout i maximální snahu, aby to dostala...
za valky asi moc citronu nebylo :D a myslim, ze od ty doby je nikdo nepouzil :D a ja je asi fakt pouzivat zacnu, moc se mi libi. ale jsou jen pro veceri ve dvou. spousta ruznejch vidlicek a lzic, ale klasickej pribor je ve dvou parech :) kdyz se na to divam, tak si uvedomuju, ze v dnesni dobe uz bezne vubec nestolujeme se vsema tema serepetickama, v minulosti to pritom bylo uplne normalni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.