Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:30
Reakce na paktofonika:

Tak to jsem zvědavá a teda se těšim. Mně to přítel hrozně zdrbnul, že jako ten kokon a ta barva...A to mi 98% věcí chválí, někdy až příliš. Ale mně se ta barva hrozně líbí, mám zelené oči a při techto odstínech to trochu vynikne.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:31
Reakce na razorblade:

Ty jo, parada, tesim se na foto. A rozhodne pouzivat, zrovna se to resilo nekde v jinym vlakne, jak to odkladani lepsich veci neni to pravy orechovy :) 

pecka Kosile je z Massimo Dutti a jsem z ni nadsena, protoze je fakt dobre usita a i kdyz je mirne oversized, ma to tvar, neni to jenom pytel. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:31
Reakce na Dadoo:

Bata má dobrý slevy. A nejen na značku Bata.

Prohlížela jsem tedy jenom kotníčkové, ale určitě bych si něco vybtala. nemít čerstvě nakoupeno ;-)

Nepotřebuji nové boty, Nepotřebuji nové boty, Nepotřebuji nové boty! 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:34
Reakce na Karja:

No to je ale jeste nevidel na tobe, ne? To urcite zmeni nazor  

Offline monr
74 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:36
Reakce na pecka:

tak to bol super kauf, hned by som ich brala

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:37
Reakce na Bledule:

Ba jo, potřebujete, jaro se blíží . Opravdu jsou růžové, jak se praví v popisu? 

(A navíc ta sleva, že? )

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:44
Reakce na whiskas:

Sakra, já myslela, že jsou nude.  Budu je muset obhlídnout naživo. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:46
Reakce na Karja:

Mně to přítel hrozně zdrbnul, že jako ten kokon a ta barva...

Tuhle jsem se o tomhle střihu sukní bavila se svojí sedmdesátiletou tetou, a prej to není nic novýho - jen tomu tehdy za jejího mládí neříkali kokon, ale (z dnešního pohledu trochu nelichotivě) soudek

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. února 2017 21:49
Reakce na monr:

Sama som na tú cenu neveriacky hľadela,lebo v našom H&M ich nemali vôbec (a ani produktovú fotku som nevedela na nete nájsť).Lakovky som mala naposledy na základke,tak dúfam,že sa budú dobre nosiť.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2017 23:33

objednala sem si saty.Nemate je nekdo?

http://www.orsay.com/de-de/bleistiftkleid-mit-details-49004498.html

Vypadaji "kvalitne"nekdy se to v orsay povede.

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 04. února 2017 23:35
Reakce na Bledule:

Jsou moc hezký. Ta barva bude nude, ale dorůžova. Taková telová.

Já tenhle typ bot vůbec neumím nosit. Vůbec mě neoslovují. Ale vypadají pěkně, to zas jo. Jenom ne pro mě 

A mají je i v černé.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. února 2017 09:54
Reakce na Zarinya:

z orsay mam zopar "biznis" veci (saty nie) ale mnohe ine saty mam z "nebiznisoveho" stojanu. zatial mi kvalitou vzdrzalo vsetko. prvu vec som si tam kupila v roku 2012 a poslednu 2016 a za tie roky som tie veci nosila celkom casto. teraz mam obdobie tehotenskeho oblecenia takze mam smolu a nenakupujem tam ale vybrala by som si ako vzdy ked iba nakuknem co maju nove :D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:07
Reakce na eless:

mam take dvoje saty z orsay a myslim,ze jsou moc hezke.material/usiti,ale musi se vybirat,nekdy i tam jsou tenke hadry usite horkou jehlou.Diky za reakci,tesim se na ne.;-)

Ja prave nerada objednavam v eschopech,Z fotky to moc poznat nejde,ale v kramu sem je nevidela,

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:13

Já mám z Orsay za poslední rok spíš horší zkušenosti, ale bude to asi spíš tím, že jsem špatně vybírala. Líbí se mi jejich oblečení, ale štvě mě, že není kvalitnější, klidně bych si i připlatila. Teď se musím vyloženě hlídat, abych tam pořád nekoukala a řekla jsem si, že když už, tak budu koukat spíš po těch dražších věcech a vždy se dopředu zamyslím, jestli to má cenu, jestli se mi daná věc za jednu sezonu nezežmolkuje, nevybledne atd.
Myslím ale, že ty byznys věci by mohly být docela v pohodě. Já mám špatnou zkušenost s viskozovými šaty.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:14
Reakce na Zarinya:

no pokial je to tenka handricka co je priesvitna uz na vesiaku tak take rovno obchadzam :) ked ma latka vzor a v zositych miestach dobre nepasuje alebo nenadvazuje tak tiez neberem.

inak tie cierne su velmi pekne a cert mi bol dlzny na to klikat lebo som si hned nasla 2 ktore by som si hned skusila a mozno aj kupila   teraz ma akurat svte ze kvoli tomu bruchu nemam ako

modelky su vysoke takze ja by som ich mala ku kolenam:

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:31
Reakce na jinx:

koupila jsem si byt. 

A už víte od koho? :-) Já to vím od začátku i když jsem si původně zaměnila váš a sestřin nick. Svět je fakt malý... :-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:33
Reakce na eless:

hezke. Ja si taky pridavam 20cm od modelek.

Takze ty jejich Mini jsou pro mne vyhovujici.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 05. února 2017 10:54
Reakce na Zarinya:

Ty šaty vypadají dobře . A v Orsay myslím není problém s případným vrácením, nebo se snad dá zaplatit až v prodejně, po vyzkoušení. 

Offline monr
74 příspěvků moje polička 05. února 2017 11:23
Reakce na pecka:

tak to vám vyšlo, nech sa dobre nosia. Škoda, že mám najbližší hm cca hodinu vlakom, inak by som šla hneď pozrieť. Fakt vyzerajú super, ja taký štýl môžem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2017 11:23
Reakce na whiskas:

diky.Ja si rovnou objednala dvoje,ty druhy sem nemela odkaz.

A nevim jak v Cesku ,ale tady je musis nejdriv zaplatit bankovnim prevodem a az pak je poslou.:-/Na prodejnu sem je objednala,protoze nemam nervy na postaky.;-)

Dalsi duvod proc nerada objednavam z eschpu,pri velkem stesti dorazi az v patek.:-/