Ten servis je opradu krásný, tak decentní! Je to fakt poklad.
Co jste si dnes koupili/y?
![]()
To je nádhera! Určitě používat, ne jen vystavit ![]()
A už víte od koho? :-) Já to vím od začátku i když jsem si původně zaměnila váš a sestřin nick. Svět je fakt malý... :-)
ja se picnu
tak to mam jeden point, doporucuji se do cjmdns fotit i s oblicejem
, vlastne dva - fotky fakt klamou. Treba ty cerne saty s kozenym paskem byly super. A ja jsem normalne taky mela takove nejasne tuseni a sama jsem nevedela proc... svet je fakt maly.
ja jsem si dnes nekoupila tmave dziny, ktere potrebuju, jedny celkem ok v hugo boss, ale zadny zazrak a jinak nikde nic. A taky jsem si nekoupila cvicebnici italstiny, protoze jsem na to zapomnela, hlavne, ze jsem v tom neoluxoru byla, hm.
Opravdu krásné-a to že je to rodinné dědictví tu krásu jen násobí :-)
Moc hezké. Jsou ty příbory použitelné? Máme spoustu starých příborů, ale jsou obrovské, každá lžíce váží tak půl kila a vidličkami by se dalo přehazovat seno.
![]()
To je presny.Prehazovat seno.Nasi maji taky naky takovy.Otec to privezl od babi.No jist se s tim fakt neda,leda s tou desertni.:-)
jj, jsou hodne tezky. ale myslim, ze mladej clovek to zvladne. pro stary lidi ale fakt nejsou. ja chci pouzivat hlavne tu lzici s "hubickou" na omacku, ta je fakt uzasna
Kdyby to chtěl člověk naplánovat, tak se nepovede :-) Ale prosím detaily z reálu z obou stran necháme mimo internet, včetně fotek bytu :-)
Mě to napadlo normálně poprvé podle tenisek. A včera fotka židle mi to potvrdila definitivně- kdysi jsem si ji uložila do inspirace, když jste ji dala na MP :-)
jasna vec, vsak je to nase transakce
haha, takze tenisky, ja se fakt musim smat, co vsechno je mozne.
A sestry kabelka mi byla povědomá. Tu si pořád ještě chci koupit :-)
ta Nolita? vyrabi se vubec jeste? je docela tezka do ruky
Krása!!!
Volala som mame a že alpaku čistí tým istým ako striebro a že jej kamoška si na to kupuje v hudobninách nejaký prostriedok určený na čistenie trubiek a podobných nástrojov.
Černá Gucci crossbody, myslím, že ještě v nabídce bude. Ale teď jsou jiné priority, o víkendu to byly dva svícny a neměla jste se zmiňovat o tom fóglovy z Vitry, pořád si říkám, že ho zas tak nepotřebuju, ale objevilo se na něj místo a asi pro něj zítra půjdu :-)
Ha, tak to je dobre. No ja po letech stravenych v New Delhi ci Berline Prahu taky povazuju za takove mestecko.
Chacha,to je fakt dobrej vtip ![]()
mne teda pobavilo jeste na mp,kam jste davala jeden inzerát na byt,kterej prodávala moje kolegyně z prace :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.