Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 17:56

Zmasírována zdejším prostředím, objednala jsem si šaty! Na 97 % mi nebudou slušet,délka není ideální, nemám k nim žádný vhodný kabát krom křiváku, nejsem tak pěkná jako @mulen, dle přítele jsou hrozný, no hlavně, že je mám, že jo!:-D Ale já mám hrozně ráda tuhle barvu, nešlo si pomoct! Byla jsem pod tlakem prostě...... A ještě ke všemu už letos nejdu na žádný myslivecký ples, na kterej by se fakt hodily!!:-D

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 04. února 2017 17:59
Reakce na Karja:

Když musíš, tak musíš .

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:03
Reakce na whiskas:

Jo, myslim, že jsi to shrnula výstižně. Když nebude hrát jen délka, tak to zkrátim, tak uvidíme.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:13
Reakce na Karja:

Nechci ti brát iluze, ale tyhle šaty nezkrátíš :-(. Ale já jsem malá a v pohodě...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:17

Ja jsem si koupila bilou kosili, uz zase   a jestli sem jeste nekdo da ty saty, tak si je snad taky budu muset koupit 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2017 18:45

nekoupila, ale dostala - od babicky sadu postribrenych priboru z valky. ted jen musim vymyslet, jak je vycistit. hrozne rada bych je pouzivala, ale uz ted se desim toho, ze mi bude lito je pouzivat. je to cela sada i s omackovou lzici, vidlicemi na maso a dvema obrima lzicema, ktery nevim na co slouzej. a vyfasovala jsem i prvorepublikovou kavovou sadu pro dva, ktera uz je ale bohuzel jen pro jednoho :D mam uzasnou babicku

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:13
Reakce na Setare:

kosile vypada moc pekne.:-)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:28
Reakce na 999:

Neber mi je:-D. Já taky nejsem vysoká, mám 168, ale mám je velikosti 34, tak by to nemuselo být zas tak extra dlouhý.

Ještě přemýšlím o těhle:

http://www.orsay.com/cs-cz/puntikovane-saty-na-zavazovani-41105897.html, ale je to žerzej, to je takový ten nelichotivý materiál, že? a po vyprání to bude pak jak krávě vytažené z držky... na živo jsem je neviděla.

Edit. "menší" foto nešlo:-D :-D

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:30
Reakce na razorblade:

To je super a myslíš, že se to používáním nějak výrazně zničí? Já mám představu, že tyhle staré věci vydrží všechno. Kávovou sadu pro jednoho závidím, mám ráda kafe z pěkného nádobí a to staré mám nejraději. Dáš někdy foto?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:44
Reakce na Karja:

To bude fajn. Ja mam 164 a tiež veľkosť 34 a mam ich cca do pol.lýtka(predná časť). Ja som nadšená kúpila aj čierne a páčia sa mi ešte viac.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 04. února 2017 19:54
Reakce na Karja:

Tak to bude v pohodě, 163 cm, velikost 34 .

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:05
Reakce na razorblade:

nekoupila, ale dostala - od babicky sadu postribrenych priboru z valky. ted jen musim vymyslet, jak je vycistit. hrozne rada bych je pouzivala, ale uz ted se desim toho, ze mi bude lito je pouzivat. je to cela sada i s omackovou lzici, vidlicemi na maso a dvema obrima lzicema, ktery nevim na co slouzej. a vyfasovala jsem i prvorepublikovou kavovou sadu pro dva, ktera uz je ale bohuzel jen pro jednoho :D mam uzasnou babicku

Odporúčam profi čistiaci prostriedok na striebro z drogérie, ak sú zájdené, nie babské rady, potom už umývať normálne jemným prostriedkom. No a upozornenie - to som ja netušila - tie čepele na nožoch sú z materiálu, ktorý je tiež citlivejší než dnešné materiály, takže napríklad neznesú citrusy (u nás to dopadlo zle po štedrovečernej večeri, kde bol k rybe citrón - výsledok bol taký katastrofálny, že museli ísť k profi-reštaurátorovi na vyčistenie).

Že nedávať do umývačky asi písať nemusím.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:07
Reakce na paktofonika:

Tak super. V černé se mi taky líbí moc, ale tolik černé bez výstřihu bych mít nemohla (ano, nemůžu nosit černý rolák;-)).

ještě jsem tam pokukovala po pár dalších šatech, ty slevy jsou výrazné, ale dost věcí je příliš oversize nebo mi přišel na pohled zvláštní materiál.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:16
Reakce na Karja:

jj, foto dam urcite, jestli si vzpomenu. ted jsem u nasich a mam to zabaleny v tasce. zitra si to prevezu k sobe a tam to nejak naaranzuju. a jasne, ze se ty pribory asi neznici... ale ja jsem proste ten typ, kterej se nad hezkym nadobim jen dojima ve skrini a ji z toho nejobycejnejsiho z teska :D

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:19

ujeté nákupy pokračují... fakt už potřebuju světlo a jaro.

ale hoděj se mi snad ke všemu, co doma mám. i botám. tak už mám vymyšlenejch asi 150 kombinací. a mají rozparek, tak pod to natáhnu něco veselého, než se nám teda oteplí.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:19
Reakce na slniecko:

jj, experimentovat s nimi nechci. nasla jsem si na nich znacku vyrobce a podle nejakejch spesl stranek, ktery se mu venujou, pouzival vyrobce tuhle znacku v letech 1938 az 1945, takze bych je fakt znicit nechtela. babicka rikala, ze jsou stribrny, ale dohledanim na netu jsem si zjistila, ze ta firma nevyrabela cisty stribro, ale alpaku pokrytou vrstvou stribra - postribrene se cisti uplne stejne jako celostribrne? odhaduju, ze ano. ale nechci to znicit:) a mycku ani nemam :D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:41
Reakce na Karja:

No ja s čiernou nemám problém. A priateľovi sa veľmi páčia obe šaty. Nikdy nebol z ničoho tak nadšený. 

Určite by som si ešte vybral aaj iné šaty, ale dala som si stop. Oversize mi nevadí, a povedala by som, že na živo vyzerajú tie veci oveľa lepšie a kvalitnejšie ako na fotkách. Teda aspoň čo mi prišlo. :)

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:52

Ďakujem za pozitívne ohlasy na moje bolestné.Asi Vás sklameme,no sú to H&M,premium rada.Sú kožené a stáli "až" €15 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:53
Reakce na razorblade:

Tipovala by som, že hej, napíšem si to a opýtam sa mamy, tie naše sú strieborné, ale mama má nejaké veci z alpaky.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 04. února 2017 20:58
Reakce na Setare:

Tá košeľa vyzerá dobre.Môžem vedieť odkiaľ?

Ja som si zatiaľ kúpila túto (ale bielych košieľ nikdy nie je dosť )