Kúpila som si perfektný lak Rimmel 498 Rain rain go away. Pri dvoch vrstvách kryje perfektne, drží už 4 deň(čo je zázrak oproti iným). Odtieň je taký šedo hnedý(taupe). Veľmi pekný.
A lístky do kina na Trainspotting ![]()

Kúpila som si perfektný lak Rimmel 498 Rain rain go away. Pri dvoch vrstvách kryje perfektne, drží už 4 deň(čo je zázrak oproti iným). Odtieň je taký šedo hnedý(taupe). Veľmi pekný.
A lístky do kina na Trainspotting ![]()

Bolestné po návšteve zubára 
bolestné je super, kde ste kupovali?
Boty a tričko
Sakra
Bata má dobrý slevy. A nejen na značku Bata.
Prohlížela jsem tedy jenom kotníčkové, ale určitě bych si něco vybtala. nemít čerstvě nakoupeno ;-)
Přidávám se k dotazu na původ bolestného! Moc hezký :)
Boty jsou Vagabond? Tričko se mi líbí, vypadá tak pevně, jen bych potřebovala jinou barvu.
A opět špatný odhad, hledala jsem a Vagabond to asi nebudou. ![]()
Přidávám se k dotazu na původ bolestného! Moc hezký :)
Nápodobně.
Krásná barva.
Apage satanas! ![]()
To sa mi nezdá. Na fotke od pecka je hrubšia podrážka ktorú vidno aj pri pohľade zhora.U tých hogl to tak nieje. Aspoň môj dojem. Ešte dodám ze tie od pecka majú oveľa krajšiu špičku
Jo, jo, máte pravdu. Ale jako alternativa nejsou špatné
.
Ano, Vagabond. Tričko je m&s, nejsou špatný a barev a střihů mají dost..
No áno, stuhy a počet dierok som si nevšimla ![]()
![]()
Hurá!!! Tak jsem se alespoň jednou trefila
. Jsou moc pěkné.
asi jsem slepá. Ne, já prostě viděla lakovky, špaička a detaily jsem neřešila. Tak nevadí, alespoň jsem zapátrala a našla podobné. Högl má boty pohodlné, jsou ve slevě, takže vlastně nejde o tak ničemný příspěvek.
Z vlastnej skúsenosti viem, že podrážka ako u tych Hogl nieje v bežnom provoze praktická. Mam podobne Vagabondy a aj keď koža na špičke zatiaľ drží už neraz som v nich zakopla. Na pochôdzky po meste pre mňa nevhodné, nerada v nich šoférujem. No stále sa bojím aby som ich neokopala. Ale ja som nemehlo no...![]()
Děkuju a dokonce se slevou, což je bonus navíc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.