Dadoo budeš mít určitě úspěch, ta kytka je nádherná! Tak moc se mi líbí, ze přemýšlím, ze bych to snad i zkusila. Nějaké rady a tipy? Jsem velmi manuálně nezručná ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karja jj, z javoru. Všechno javor. Ono je to dost jednoduché. Zkoukla jsem videonávod a už jsem vinula. ![]()
Malenge zkus, fakt je to jednoduché. Různé barevné listí z javoru a to červené jsem oskubala sousedům červený japonský javor. ![]()
Hledej Růže z listí.
Dadoo o dekuji! Bude zábava, snad se kluci daji brzy do kupy a budeme moct jit sbírat listí, to se jim bude určitě líbit.
Pěkný tvořeníčko! ![]()
Dadoo to je moc hezka kytka i napad
Dekuju moc všem za pochvalu kytky. Přiznávám, že jsem si testovala, jestli to není blbý nápad a jestli mě za ní nesepsujete. To bych to odpiskala.
Takže moc děkuju, dávat dneska budu rovnou tři. ![]()
Dadoo Tak to možná uděláme s holkama! Já teď totiž šetřím (Hahahaha, jsem tu teda v dobré společnosti:-D), tak jsem kytky domu odpiskala:-D. Ale kde je tady javor sakra?:-D:-D
Dadoo Tak jo, kufry čekají na vybalení, prádlo na vyprání, rodina na oběd a já tu blbnu s listím!

Moc pěkně sis zablbnula![]()
jerry YJsou to první pokusy, hodně nedokonalé. Loubinec má krásné listy, ale stonky se jim hrozně snadno odlamují, tak to trochu komplikuje výrobu.
Sweet Potato
nnopparáda!
Maš je krásný!
Hele, kdo máte na zahradě mochyne, nevyhazujte.
Nechte je usušit. Naučím vás pěknou dekorací, nebo vánoční ozdoby z mochyne a rákosí. ![]()
máš to krásný, pěkný barvy!
já jsem si z venčení taky donesla javorový lupení a už motám, máme tady ve čtvrti javorů naštěstí hodně (až mě ser.ou, ty semenáčky nosatý se mi usazujou v záhonech)
nejvíc se mi líbil ten návod od paní Lenky
Dadoo Mochyně mi sežrali slimáci, už dva roky po sobě a sousedka je má ták krásný a vůbec je nesbírá.
Dadoo u nas se mochyne susi odedavna, pridavame to do zimnich vazeb a kytic.
Dadoo židovská třešeň? to jsem napichovala na žárovičky světelnýho řetězu... jsem zvědavá na tipy od tebe!
Ja ty ruze kdysi motala z detmi z jakychkoli listu. Prislo mi, ze mensi byly lepsi
Juhuuu, tak uz mi konecne dorazila tahle kraska ![]()
Kvuli zmatkum s ppl teda dorazila k nasim, tak snad v tydnu doputuje za mnou, uz se tesim. Na foto vypada krasne jako na produktovce, tutu ![]()
Byla laska na prvni pohled.

Lama_z_Lana ta je pěkná, ať se ti hezky nosí! Podělis se, odkud je?
Lama_z_Lana vyzera dobre ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my