Chce to vyladit ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
sukně stojí za úvahu, ta má potenciál, šaty bych tam ale rozhodně nechala...
Ten monolit černé ne. Nejde ti k pleti. Sukně je pěkná.
Nezapomeň, že jsi typ na pudrové barvy. ![]()
Tak jsem si nekoupila ty růžové boty. Měly takovou hrbolatou strukturu, která se mi úplně nelíbila, takže jsem se přesvědčila, že fakt žádné boty nepotřebuju.
Nakonec jsem zabrousila do HM a koupila si vlněný svetr. Ten můj je tmavě zelený.

sukne je super!:-)
Už dorazil kabát?
Jo! ![]()
Hlasuji pro sukni, ale řekla bych, že doma máte hezčí.
Mně se ty šaty moc líbí, ale ne na vás, myslím, že jsou zbytečně tvrdé. Sukně má potenciál!!
A nedáte fotku? Prosím. Já ho mám taky objednaný a potřebuju se těšit, že mi bude slušet
Mám trochu depku...
tyjo, fotku asi ne, ještě by se ukázalo, že potřebuju i kalhoty a nový boty :-D Ale je pěknej, snad se vám bude líbit. Trochu mě štve, že se při chůzi dole otvírá, ale to asi většina zavinovacích kabátů.

Díky i tak
, vypadá moc dobře. Těším se, až si ho o víkendu vybalím.
Vypadá skvěle. Ale zařekla jsem se nic neobjednávat, dokud se nevyřeší ten zpropadený COS. A možná už nikdy nic neobjednávat.
Jo, a koupila jsem si v Lidlu zvětšovací zrcátko, abych si, až se budu malovat, nevypíchla oko!
Právě že nedorazily. Viz můj lament v poštovním vlákně.
Krásný kabát. Taky jsem nad ním přemýšlela.
Vypadá skvěle. Ale zařekla jsem se nic neobjednávat, dokud se nevyřeší ten zpropadený COS. A možná už nikdy nic neobjednávat.
ja oblibu v eschopech vubec nechapu.:-)
V sobotu sem si objednala ty saty,vcera nebo dnes jim posle prnize banka tudiz saty dorazi az nekdy asi pristi tyden a dokonce sem se dneska pristihla,ze sem uz na ne normalne zapomnela.:-D
Jediny co me tesi,ze ted odpadne stres s nahanenim kuryra,jelikoz sem si je objednala na kram.
tak jsou i rychlejší možnosti platby než zadávat příkaz v bance. Já bych bez eshopů asi nekoupila nic, protože mě chození po krámech spíš nebaví a navrch se mi zdá, že toho moc nemaj, byla jsem se třeba kouknout do našeho místího espritu a tam kabát nemají ani jeden. Nebo u nás v HM nemají většinou z věcí vyhlídnutých na netu nic, nebo to tam nemůžu najít. Ale zrovna HM mi přijde s velikostma, materiálama a střihama dost nevypočitatelný, tak tam radši taky moc neobjednávám.
chapu,ze jsou jine moznosti platby,konkretne s timto sem se setkala asi jen v orsay,ale to byl jen priklad.Proste me ten adrenalin,zda to bude sedet,vypadat jako na obrazku nebavi.Ja si radsi zajdu do kramu a nezda se mi,ze nic nemaji..;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.