Od Hájíčka mám minulý týden koupený Selský baroko, pokud se mi to bude líbit, koupím i tu Rybí krev.
Co jste si dnes koupili/y?
to jsem nebyla ja
ale ne, ze by se mi krasne zrekostruovany stary dum nelibil. co to byly za fotky? uz si nevzpominam.
Omlouvám, pomotala jsem to. psala jste, že chcete koupit trosku a já to pochopila jako troska=dům. Brala jsem to podle vlastní zkušenosti :-)
Chcete mi říct, že bude kolektivní pták?
![]()

Tak už jsem TAM byla taky...
Zatím teda nekoupila, ale budu dumat
ty saty vyypadaj vyborne ;)
Šaty jsem měla na sobě, moc se mi líbí a zvláště ty rukávy. Jenže jsou moc krátké, na mě příliš. Vám sluší.
Mně se líbí ta sukně :-).
Krátké, říkáte? Prima, to by mohly být ke kolenům, což by šlo
.
to jo, ale nakonec to troska neni, jen to chce rekonstrukci. V ramci hledani jsem ale nejake trosky videla, je celkem tezke se od toho oprostit a videt tu vizi. Treba jedna supertroska na Vinohradech, od ktere jsem si dost slibovala na me udelala uplne priserny dojem, malem jsem utekla ![]()
Zkuste je:-)
ta sukne je pekna, ale ty saty se mi nelibi
Vy nevíte, že mám černou na "black listu"? ![]()
Něco jsem v tomto smyslu zaregistrovala... Nebrala bych na to ohled, fotky klamou:-)
:-) a navíc, po toniku Pixi budu super "glow", takže není co řešit
.
Knihu, recenze jsou pochvalné.

"Tak už jsem TAM byla taky...
Zatím teda nekoupila, ale budu dumat"
Ono to nevypadá špatně, ale bez bot (a punčoch?) je to takový polovičatý... to je těžký zkoušení potom ![]()
njn, já měla kalhoty a špatný boty, líbilo se mi oboje, tak se příště vypravim lépe obutá a uvidím.
já mám 168 a tohle je S. XS bylo fakt krátké.
Paci sa mi sukna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.