Tak pokud máte vizáž jako slečna z postované fotky, tak Vám určitě sluší vše a "nesnáším" Vás
.
Co jste si dnes koupili/y?
Dámy, jsem mimo téma, ale prosím: bývá někdy na e-shopu COS free shipping? Pokud byste ho tam objevily, dejte sem prosím echo... Mám v plánu nějakou drobnost a 9EUR za přepravné nedám. :-)
Díky!
Nejpodobnejsi jsou na nas hlavne ty tenisky a kalhoty![]()
Ja jsem urcite starsi, ztrhanejsi a jak jsem psala, mam sirsi kotniky. Jo a taky velkej nos! Muzete me mit zase rada.![]()
Urcite da, nebudes to asi prehrabovat vidlema, ale da ![]()
. Díky
Tak zatím nekoupila, ale mám z toho trochu obavy. Manžel mi dal k padesátce dárkový certifikát ke cartierovi- 50000. Ale já si tedy vůbec nejsem jistá, jestli tam za tu cenu něco koupím. Doufám, že nebudu muset připlatit jednou tolik.
A koupila jsem nám dovolenou do Korutan. Už se vidím na balkoně s výhledem na jezero, po celodenním chození, s vínem a nohame nahoře.
Na webových stránkách www.cartier.com mají (snad) celou nabídku. Když si rozkliknete výrobek, tak se vám ukáže cena, byť v dolarech, ale uděláte si představu. Pokud vám mohu poradit, začala bych v rámci sekce Collections kolekcí Trinity, to je klasika, do částky byste se měla vejít ne jen u jednoho výrobku.
Nedávej! Mé šaty se za to poštovné už přes týden válejí u DPD, které je není schopno doručit.
Pokud už to přesáhlo dobu, kterou má COS vyhraženou pro dodání, napsala bych jim, že žádám vrácení poštovného. Vy přece nemůžete za neschopnost dopravce, kterého si vybrali. Nedodrželi obchodní podmínky. A pokud vám potvrdili objednávku, potvrdili tím i to, že mají vaši adresu a telefon - což jste asi v objednávce uvedla.
Samozřejmě, bez toho by se to asi ani neodeslalo. V minulém mailu Gary nebo kterej i napsal, že chyba nastala mezi nimi a dopravcem.
Takže je to opravdu jejich chyba, měli by navalit nějakou kompenzaci.
Dnes jsem si šla do manga vyzvednout své šestery objednané šaty. 3 vypadaly jako hadr už nové, jedny byly malé, jednou, velké a jedny dlouhé byly moc dlouhé a zkrátit by nešly. Přitom to byla všechno jedna velikost. Nejvíc mně bylo líto těch dlouhých, byly opravdu hezké, krásně vypracované. No nic.
Ale protože se mně tady všechny moc líbíte v kalohotovych modelech, tak jsem si řekla, že se trochu uvolním a zkusím také víc nosit kalhoty. Tak jsem koupila v MS troje kalhoty, z toho na léto jedny bílé (kam jsem dala rozum
). Formální šaty jsem si teda taky koupila, ale jen jedny , ale za 299 Kč jsem je tam fakt nemohla nechat. A nějaké 3 topy.
Ano, mně také DPD nedoručilo, prý neplatná adresa. Aha, zajímavý, tak jsem jim napsala jinou a uvidíme, zda to doručí nebo to u nich někde zhebne.
Děkuju, už jsem mrkla a právě na trinity mám zálusk. Naušnice jsem si přála a manžel si to takhle usnadnil.
Tak přeji pěkný výběr, nákup si užijte, jsou to milé starosti:-) A gratuluji k narozeninám.
Tak to je ale moc hezký dárek :) to si užiješ vybírání. Tak ať máš šťastnou ruku. A též gratulace k narozeninám :)
Mně se tam taky líbily ty řetízky na krk s diamantem.
Ja bych se vubec nezlobila, kdyby si to muj manzel takhle ulehcil :) Krasne narozeniny!
Všem vám moc děkuju. Nějak ty narozeniny nesu těžce.....sát, no. ![]()

děkuji , je krásná a ani jí nemusím měnit denně vodu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.