Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 09. února 2017 13:04

Podávám slíbené hlášení o dlouho očekávaných COS šatech:

S kolektivními jsem spokojená, dokonalé to není, ale prostě budu doufat, že v nich nepotkám žádnou z těch, na kterých dokonalé jsou. Má DSD mi k nim radí pásek. Nevím.

Záhadné cooper šaty, s těmi už je to horší. Barva se mi líbí víc, než na produktové fotce. Materiál je příjemný, à la matné, semišové hedvábí. Nevím, jestli se nebude lepit. Horší je to se střihem. Vršek se mi líbí, od pasu dolů už méně. Šaty jsou do áčka a v pase mají pásek, takže výsledkem je spousta látky stažené v pase. V menší velikosti by to možná bylo lepší. Ještě uvidím, co udělá přežehlení, které tedy nutně potřebují, ale asi mne vracení nemine.:-/ 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 09. února 2017 13:23
Reakce na Sweet Potato:

uffff!

a jak by vypadaly volně do áčka, bez pásku?

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 09. února 2017 13:25
Reakce na RoSa:

Jak noční košile, řekla bych. Navíc s poutky.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. února 2017 13:32
Reakce na Sweet Potato:

Ty COS vám moc  sluší. Máte tu správnou Cosí figuru.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 09. února 2017 13:34
Reakce na Sweet Potato:

Kolektivni vam slusi, vypadaji na vas trochu volne, coz se mi libi. U tech druhych nevim - neco mi tam nesedi, ale nevim presne co. Asi ta kombinace pasku s tim vrskem. Barva je ale hezka. Mene utazeny pasek (a do strany), ci uplne jiny pasek by mozna pomohl, ale asi ne.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 09. února 2017 14:05
Reakce na Sweet Potato:

Kolektivni saty jsou skvele. U tech druhych se mi nelibi to nabirani pod tim vrskem. Tyhle saty byvaji lepsi, kdyz je ta spodni vrstva do pasu vic na telo. Prijde mi, ze jsou ti o trochu vetsi, ne o moc, ale staci to k tomu, aby to nebylo ono.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. února 2017 14:19
Reakce na Lamicka:

Kolektivni jsou super. A bez pasku.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 09. února 2017 15:15

Děkuju všem za názor. U těch červených to vidím stejně, vršek a spodek nejdou dohromady. Už nemůžu najít produktovou fotku, ale mám podezření, že to tam bylo nějak zakamuflované. Zkusím ještě nějaký Kožený pásek, ale myslím, že to nepomůže. Možná se mají nosit stažené jen volně, ale já mám svůj pas dost ráda;-)

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 09. února 2017 15:50
Reakce na Sweet Potato:

Kolektivní ti dost sluší. Ty druhé pošli pryč. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 09. února 2017 16:15
Reakce na Sweet Potato:

Taky to u těch druhých vidím na vratku.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 09. února 2017 17:26
Reakce na jinx:

Říkám si, jestli si nervete vlasy, že jste tady zpopularizovala ty balonové šaty z COS...  

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 09. února 2017 17:40

Tkaných koberec do kuchyne. Láska na prvý pohľad, asi objednám aj do iných priestorov.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. února 2017 17:53
Reakce na Emerald:

To bych asi neřešila. V kolektivních pruhovaných šatech z lindexu jsem potkala max 2 holky, za celou dobu, co ty šaty mám. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 09. února 2017 17:59
Reakce na nellielovett:

Jenže úpletové pruhované šaty na sebe nepoutají takovou pozornost jako ty z COS... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:13
Reakce na Emerald:

jako ze je bude mit vic lidi?  jednak si myslim, ze to zpopularozovani fakt nema takovy dopad, ja jsem je na nikom krome segry  vPze nikdy nevidela a pak, jsou to proste saty za tri tisice nebo kolik, v tomto ohledu nic vyjimecneho. Ale jsou moc fajn, ja je nosim strasne rada. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:28
Reakce na jinx:

Uvidíme, jestli se na jaře a v létě vyrojí víc těch khaki... 

Ještě jste mi nahrála na jeden dotaz... Se sestrou občas kupujete stejné věci, když se pak máte někde sejít, voláte si, co si ta druhá bere na sebe, abyste se neobjevily v tom samém?  Nebo to neřešíte?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:29
Reakce na Emerald:

Já jsem v těch šatech viděla pouze dvě ženy, překvapivě v jeden den, jedný slušely, jedný ne..jinak jsem je viděla jen tady, kde se dost koncentrujou 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:29
Reakce na Emerald:

Ja som tie šaty v reále ešte nevidela na nikom,iba tu (resp. na MP).Možno je to tým,že v SR nie je Cos, a možno i tým,že  nie každý by do toho strihu šiel.Plus ako píše jinx, nie sú to extrémne drahé šaty,takže riziko,že ich stretnete na ulici tam je.Každopádne každý v nich vyzerá inak,plus doplnky robia svoje :)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:33
Reakce na pecka:

Já nevím, jestli doplňky tomu odlišení až tolik pomůžou. Opravdu se mi zdá, že jsou šaty samy o sobě hodně dominantní - evidentně tam půjde hlavně o tu nositelku - jestli v nich bude mít ránu nebo ne. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 09. února 2017 18:42
Reakce na Emerald:

Áno,možno sú dominantné (podľa mňa sú iné len strihom sukne),ale inak budú vyzerať doladené do elagantna a inak ležérne.Plus je to najmä o nositeľke.Myslím,že môžete vedľa postaviť napr. dve ženy v úplne rovnakých kúskoch oblečenia a každá bude v nich iná.