Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 07. února 2017 14:42
Reakce na Zarinya:

v Německu ale, ne?

Můj kabát šel taky z Německa. Objednala jsem ho ve čtvrtek nebo kdy a včera dorazil. Jako já bych si ho radši taky nejdřív vyzkoušela, ale mě zase nebaví kvůli tomu objíždět celou Prahu a zjišťovat, jestli ho ještě někde mají. (A to myslim si ještě můžu pískat, protože v Praze jsou ty možnosti ne úplně malý.) Ale já mám asi fakt štěstí, nevracela jsem ještě nikdy nic, se vším jsem spokojená, ale nekupuju teda až zas tak často.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2017 14:48
Reakce na Potrefenáhusa:

jo,v Nemecku a musim rict,ze tady s temahle sluzbama nejsem vubec spokojena.

Driv sem objednavala v Ceskych eschopech a nechala posilat k rodicum a nikdy zadny problem nebyl.Tady furt neco.Jediny kdyz mi posilali ty svatecni saty s Anglie byla vyborna sluzba a rychlejsi nez v Nemecku.

Jinak kazdy rok objednavam plavky,ty tedy v kramu nejsem schopna koupit.:-)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 07. února 2017 14:54
Reakce na Zarinya:

pokud u vas maji na prodejne vsechny ty veci co jsou na webu a tu prodejnu mas v dosahu tak je to samozrejme mnohem lepsi osobne. v brne teda maji tak 10-20% tech veci nebo je mozna jen nepoznam pac obrazek se miji s realitou:-)) ale obecne nemam moc casu ani chuti litat po obchodech. i kdyz ja teda nejsem nic moc nakupci:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2017 15:07

Ja razim heslo, ze bud to tak moc chci tak tedy podstoupim anabazi s eschopem a nebo bez toho muzu zit a koupim treba neco jineho v kramu. 

Ja ani jen tak po eschopech nebrouzdam, spis se divam jen kdyz si usmyslim, ze chci konkretni vec.a pak treba narazim na neco. 

Ale ja tim nikoho neodsuzuju, jen ja to proste neoblibuju. :-)to je cele. 

49352 příspěvků moje polička 07. února 2017 15:24
Reakce na Zarinya:

jasny. ja casto hledam jednu konkretni vec a to se nakupuje hodne tezko. od podzimu shanim perka, stejna jako mam ted ale uz se rozpadaji. vyrobce uz je nedodava. takze jsem byla nekolikrat po obchodech a prubezne hledam na webu. porovnani toho co jsem si uz zkousela a obrazku na eshopech je teda nekdy sila:-) uz trikrat jsem mela rezervovano a pak si to rozmyslela. mezitim jsem koupila troje jiny boty a jedny vratila:-)  dnes jsem zaplatila jedny co na obrazku vypadaly totozne.. uvidim co prijde:P

Offline Brutální_Nikita
92 příspěvků moje polička 07. února 2017 15:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Kabát se povedl!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:01

no,ja prave na tohle nemam nervy. :-)

Mne nakupovani hader, bot dela radost a to se neslucuje s nervama co prijde, budu vracet, nahaneni s kuryrem,prosit sousedku, letet na postu. ....brrrrr 

Z Londyna byli saty v Nemecku druhy den a zustalo to trcet na poste jelikoz kuryr nestihal tak jen poslali email at si proto dojdu. 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:25
Reakce na Bledule:

Jo, a koupila jsem si v Lidlu zvětšovací zrcátko, abych si, až se budu malovat, nevypíchla oko!  

To se hodi! Ja jsem si POPRVE koupila v lidlu kalhoty. Vzdycky jsem si rikala, proc lidi ty kramy kupujou...no...a tak jsem v klubu. Ty kalhoty jsou culottes, kostkovany, vzor je sesazenej tak, ze by to vypalilo sitnici i Steviemu Wonderovi, ale staly 140 Kc a mam je na jaro na piskoviste.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:46
Reakce na Luna:

Ty bych opravdu chtěla vidět .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Kabát se povedl .

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 07. února 2017 18:27
Reakce na Potrefenáhusa:

Kabát vypadá dobře 

49352 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:23
Reakce na whiskas:

to budou asi tyhle, já je tam taky viděla, ale neni to nic pro mě:-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:31

Díky, mě zaujal hlavně popis výrazného vzoru. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:46

Co jsem si dnes NEkoupila? Obyčejnou pružnou bílou podprsenku za pár korun. Fakt se mi zdála dost dobrá, bohužel paní pokladní měla ruce špinavé zřejmě od nějaké černé fixy a na podprsence nechala dost zřetelné šmouhy. Ještě se tvářila otráveně, že to musí stornovat, protože ji nechci. Nabídla jsem jí, že když minutku počká, dojdu si pro jiný kus, ale to by teda nešlo, nemůže mít rozmarkováno, co kdyby přišel někdo jinej a chtěl platit. Musela jsem odejít, protože jsem měla chuť říct jí něco ošklivého.

49352 příspěvků moje polička 07. února 2017 21:17
Reakce na whiskas:

nějakej tydýt v lidlomarketingu vymyslel ty obří kostky, teď je mají i na nějakých tričkách co se prodávají jen 1+1 (normální jednobarevný plus hnusný za cenu jednoho) jsem to měla dnes v ruce, to triko by se mi bývalo hodilo, už takový doma jedno mám (pevná bavlna příčetného střihu) a druhý bych vyhodila... uups, vyhodila, nový? tak to ne. ne teda z lakoty ale připadá mi tu už zufiel, takový plýtvání:-(

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2017 23:01

to se mi stalo nekdy na podzim.Tricka zabalena dve dohromady.Fotka byla sediveho,normalni basic triko s dlouhym rukavem.Druhe vidim vevnitr,ze je cerne,(no dobry bude se hodit)

Doma to rozbalim a to cerne je uplne jine,neforemne s krajkou. na obrarzku,pytliku vubec zadne varovani,ze to druhe je uplne neco jineho.

Ale sedive je opravdu kvalitni silna bavlna.Lepsi kvalita nez z C&A.

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 08. února 2017 08:53
Reakce na whiskas:

Jo to jsou ony. Maji proste jen ty kostky poskladany tak, ze si myslim, ze to hur ani neslo. Muselo to dat hodne prace to tak napojit, aby se ani jednou netrefili.

Jinak ta fotka...uplne ve mne hrklo, protoze uplne stejne to chci nosit. Se stejnyma vanskama a trikem. Mam i stejny vlasy jako slecna...Vlastne i postavu, akorat nemam tak tenke kotniky...Kde jste tu fotku vzali? A mam to NA HRISTE S DETMA, takze ten vzor nikdo neuvidi, jsou jinak moc pohodlny.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 08. února 2017 09:19

tý holce by slušel i pytel od brambor.

Ale vzor vypadá, že navazuje dobře.

49352 příspěvků moje polička 08. února 2017 09:54
Reakce na Luna:

google te vidi;-))

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. února 2017 10:16

Tak zatím nekoupila, ale mám z toho trochu obavy. Manžel mi dal k padesátce dárkový certifikát ke cartierovi- 50000. Ale já si tedy vůbec nejsem jistá, jestli tam za tu cenu něco koupím. Doufám, že nebudu muset připlatit jednou tolik.  

A koupila jsem nám dovolenou do Korutan. Už se vidím na balkoně s výhledem na jezero, po celodenním chození, s vínem a nohame nahoře.