Mám taký v kuchyni.Je super,páči sa mi,no zároveň naň nadávam.Všetko na ňom vidno.
Co jste si dnes koupili/y?
Mám ho na striedačku s iným, aby som mala niečo aj keď operiem. Ale tento je prijemne mäkký.
Dobré riešenie.Budem musieť zohnať nejaký na striedačku.Ten môj mám krátko.Oprala som ho,no sušil sa do žlta.Tak som ho oprala znova a modlila sa,aby sa uschol normálne.Uvítala by som tipy,ako prať a sušiť tieto ručne tkané koberce.
Jé, ty jsem měla ve svém prvním bytě
. Kupovala jsem ho v obchodě, který se jmenoval UVA... Nebo tak nějak.
Môj je do krémová, tak uvidím. Ale nosím posteľnej prádlo do čistiarne a videla som tam podobne koberce, tak asi skôr tam skúsim. Ten druhý je tenký bavlnený, ten periem v pohode.
Paradoxne som ho objednala v textilzitka.cz ![]()
Koupila jsem si riflovy kratasy a ted jsem zjistila, ze se tomu rika mom shorts. Proste takovy delsi, co zakryjou zadek, ne takovy, co nosil Habera...![]()
Vzala jsem kolektivní šaty mezi lidi a představte si - potkali jsme jejich černé dvojče! Nebo možná sukni. Tak se přiznejte, která jste to byla?![]()
tak asi nejak pul napul... kdyz se jdeme vecer nekam bavit, tak si reknem, co si ktera bereme, ale spis mozna, aby jedna neprisla v satech a druha v dzinach a triku. A kdyz se potkame behem tydne, ze zajdem nekam na jidlo a pokecat, tak se moc nestava, ze bychom mely v ten okamzik neco stejneho. Lidi nam rikaji, ze jsme si strasne podobne, kazdemu je hned prakticky jasne, ze jsme sestry a kdyz mame nahodou neco podobneho, treba nedavno na italstine obe sedy svrchni dil a pod nim pruhovane tricko, tak se spis smeji, ze nas nerozeznaji ![]()
Vzala jsem kolektivní šaty mezi lidi a představte si - potkali jsme jejich černé dvojče! Nebo možná sukni. Tak se přiznejte, která jste to byla?![]()
Možná moje dcera, pokud jste z Prahy. A pozor na ni, má i kolektivní šaty ![]()
Přiznávám, že já jsem to nebyla. Protože, to co mi vyvádí DPD, to je fakt neskutečný. Ve středu i ve čtvrtek mi přišel email o doručení balíčku kolem poledne, ani jednou se bohužel nepodařilo doručit, další pokus doručení je prý pondělí. Já si to nechám odeslat snad na to jejich pick-up, kterou mám teda nejblíž 4 km, ale to už se nedá. To jsou služby toto, fakt:-D. Takže doručení pár km po Praze trvá minimálně třikrát tak dýl než z Hamburku!
Uf, přeju pevné nervy. Já se zařekla, že na to depo prostě nepojedu, přijde mi, že na to hrajou. A s e-shopy zas na nějaký čas končím.
Já si včera koupila kozačky. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale já si koupila kozačky modré a ještě ke všemu nad koleno. Ale zas tak šílené nejsou, vlastně si myslím, že se budou hodně dobře kombinovat. A ještě jsem na sebe pyšná, že jsem se odvážila nekoupit si další rozumné, černé, hladké, na společenském podpatku. Jsou z pěkné kůže a byly ve slevě, prostě znamení.
Dám si na ni pozor!![]()
Wow! Tak jste se dočkala
. Kolektivní šaty Vám moc sluší, ty druhé bych pustila zpět do oběhu.
Než to dočtu a ovlivní mě názory ostatních :-) Kolektivní jsou super, moc ti sluší. Pásek by mě nenapadl, ale nějaký tenký by mohl být zajímavý.
Ty druhé...chápu, že jsi z nich rozpačitá. Ale jako špatné nejsou, vyžehlení určitě prospěje :-). Pásek bych možná zkusila naaranžovat víc nabok, určitě ne doprostřed, spíš zlatý řez. Co na ně říká DSD? ![]()
Svetr mango a černé kožené tenisky, které jsem dávala vedle do vlákna. Plánuji nosit dohormady.

<3
DSD pravila "divnýýý." A já už se rozhodla, jsou to muchlavky, sukně by byla pořád jak hadr. Možná bych to snesla u dlouhé, kde by se to tak nějak ztratilo, ale takhle ne. Pomažou zpátky. Dík za názor.
Dnes konečně novou vůni. Měla jsem ji očichanou už od před Vánoc, ale čekala jsem na akci a dnes jsem se konečně ve Fannu dočkala, 20% dolů + malý flakonek do kabelky jako dárek. Doufám, že co nejdřív přijde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.