V eshopu Tchibo jsem objevila tento (60% vlna, s podšívkou) - akorát je tmavě modrý...

Nechci Tě s tou MIELE děsit, ale už to taky není, co to bejvalo... doporučuju přikoupit si tu prodlouženou záruku na 10 let - vzpomeneš si na mě nejpozdějc v 7./8.roce! ![]()
Koupila jsem si asi stopadesátýšestý šaty... ![]()

Však já ji taky mám - u obou (a v základní ceně).![]()
Jo a ještě dvě zimní bundy - jsem zapomněla...
![]()
![]()
Asi budu muset přistavovat, nějak se mi to tu už nevejde ![]()
Jo a ještě bych si ráda koupila stopadesátýsedmý jezdecký kozačky - černý samozřejmě, aby se to netlouklo...
A pak, že nejhorší ze všeho jsou trpaslíci...houby, jsme to my![]()
Díky všem za rady a komentáře. Pokusím se pak hodit foto, jak to dopadlo, do CJMDNS.
Jo! Už tě v nich vidím.![]()
Pro mě to byl slušný exces:-) Jsem konzerva a vidím, že úplně zbytečně, ty boty se překvapivě dobře nosí a hodí se mi skoro ke všemu...Což je teda asi tím, že mám všechno tak děsivě neutrální a nevýrazné:-)
s voloteou, byla nejala spesl akce po peti eurech:) jen si mozna jeste za 30€ priplatim zavazadlo, abych jim mohla neco privezt :)
Díky! Jo, moje řeč (a stejně člověk furt nemá co na sebe...
).
Nezměnila, barva už bude asi doživotní, pokud bych tedy nechtěla vypadat nějak takhle:

(a někdo neobjevil nějakou jinou přírodní než hennu...)
Děkuji! ![]()
takže...FOTO! sem ![]()
Fakt super cena! Tak pokud je to na dárky, tak si můžeš připlatit jen na jednu cestu, to je úplná pohoda!!
Kdo to je? Mi se hodne libi ...
no ja nych si rada vzala i vic veci na sebe a teleobjektiv:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.