Taže to nakonec fakt klaplo? No to je kráásný!! Tak ji pozdravuj, ať se tu někdy staví ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dostala jsem boty.

Stylový ![]()

Tak ty bych taky potřebovala, jen by se mi víc hodily černé. Moc se mi líbí.
Jen výrazná rtěnka a naušnice. To bych volila já. Ty v příspěvku nad se mi líbí.
Overal je překrásný a s červenou rtěnkou to bude nádhera.
Vybírala bych doplňky jen mezi naušnicemi + hodinkami, náramkem či výraznějším prstenem (ale jen jedno z toho).
Klidně ty perly, o kterých píše RoSa.
krátké perly? nebo jeden karát...
Nebo dva, viď!
Teď je konečně jasný, kdo nám kazí pověst - kdo je ta vybraně oblečená bohatá dáma, před kterou dá každej přednost neotesaný uklízečce se zlatým srdcem!
![]()
Sakra...a já myslela, že byla řeč o mně. A ona zatím RoSa. ![]()
A abych nebyla OT - koupila jsem si mrazák a pračku (obojí Miele...takže za to by pár karátů taky bylo
).
Inak tu by som si chcela rázne vyprosiť, že moja pani upratovačka absolútne nie je neotesaná
!
Nádhera! Červená rtěnka a buď výrazný prsten nebo výraznější náramek.
Děkuji! Jsou takové ludvíkovské...
Mají i černé a další barvy, existuje i varianta s oválnou sponou. Ale jak jsem se dívala na web Bally, jsou ty velikosti hodně probrané.
Inak tu by som si chcela rázne vyprosiť, že moja pani upratovačka absolútne nie je neotesaná
!
Tak to je špatně. Pak teda určitě nemá zlatý srdce ![]()
Dej pokoj! Vždyť víš, že to tu čte kde kdo! ![]()
(a nahlásim nás obě hoolince kvůli OT - teda já jsem si dneska zatím nic nekoupila) ![]()
Tak abych teda nebyla OT... za poslední dva týdny jsem si koupila: plátěnou košili černou (ta se ti bude líbit, počkej!), plátěnou košili bílou, košili krajkovou, botky, další levisky, šaty (snad i na svatbu), troje svetry od w., včera jsem zadala výrobu snubních prstýnků - což znamená že si v dohledný době už nekoupím nic. Letenku na duben jsem si vyjímečně nekoupila, ale dostala...
Holky, vy si koledujete... ![]()
S pračkou to nebyl snobismus, ale nutnost - chtěla jsem po výborné zkušenosti s dosavadní pračkou opět horem plněnou Bosch vyrobenou v Německu (a ne v Polsku nebo v Turecku, kam te´d Bosch přesunul část výroby). Jenže Bosch je už nedělá a z jiných horem plněných přišla v úvahu jen Miele (protože Indest, Beko nebo Whirpool fakt ne).
A ten mrazák se tak nějak "svezl" s pračkou, když mi řekli, že záruka na pračku je 5 let.
Dej pokoj! Vždyť víš, že to tu čte kde kdo! ![]()
(a nahlásim nás obě hoolince kvůli OT - teda já jsem si dneska zatím nic nekoupila) ![]()
Neee, nečte, dyk čekaj na osobní pozvánky...
A mně došlo, že si ještě pěkně dlouho nezapnu podprsenku, tak jsem si musela koupit takovou tu lambádu (jsem přemýšlela, jak že jsme jí to zamlada říkaly). Le Chaton to není :-) Ty se mi válejí v šuplíku :-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.