Ha ha, diky. Jak jsem cetla zajimavy, tak jsem si rikala to je diplomaticke oznaceni pro seredny ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
No, proto jsem po jistém zamyšlení doplnila tu závorku, ponivač já mám přesně takhle 'diplomatickou' kamarádku, ale ty rukavice jsou vážně moc hezký a SKUTEČNĚ zajímavý, takový netuctový, líbí se mi moc, skvělý nákup ![]()
jsou úžasný!
já jsem dnes vyrazila na obhled lampy. potřebuju stojací lampu do pokoje a prostě se mi nic nikde nelíbí.
při té příležitosti jsem zavítala do hradáren, strašně mocně jsem se zasmála, koupila si arašídovou pomazánku a šla jsem zas dom.
letošní móda je pro mě už jen kousek od "císař je nahý" ve smyslu "módní návrháři si z nás dělají legraci, co ještě sneseme a budeme do důležitě nosit". (samozřejmě tu a tam se něco vyhrabe, myslím jako celek a myslím tu nejběžnjší produkci).
Zase boty. Jaro se blíží a manžel mě asi vystěhuje. ![]()

To jsou krásný obrázky na zdi, tedy nebyl by detail zdi? Teda ty šaty taky nejsou špatný![]()
To budou šaty i zeď tady té prodejkyně ![]()
Ty jsou super! Odkud a mají i jiné barvy? :)
Jsou z eobuv, Tommy Hilfiger, ale už je tam nemůžu najít. ![]()
Tak jsem byla včera konečně v Praze v Cosu. Musela jsem samozřejmě vyzkoušet i kolektivní šaty, tak vám sem hodím fotku. Jsou pěkné, zajímavé, myslím, že mi sedí, ale jak nejsou pružné, tak jsem se v nich nějak necítila. Hlavě v ramenou. Ale dost mě zaujala jedna široká sukně, co tam měli, tak na tu si asi budu muset počíhat do slev.

Včera jsem vyrazila pro černé kozačky jezdeckého stylu, ale domů jsem donesla zase další bílé tenisky... asi nějaké znamení ... brzo bude jaro přece ![]()

Kozačky už vážně nemá cenu kupovat ![]()
No jo, ale za deset měsíců bude zase zima... ![]()
ty jsou moc pekne
zima bude ještě určitě měsíc, a pak bude už nejpozději za osm měsíců! protože v prosinci už bude jistě na kozačky. myslím, že se dají s klidným srdcem kupovat celý rok ![]()
Na! Spletla jsem si výrobce Marco Tozzi a jsou tam! ![]()
Ty šaty Vám moc sluší, škoda, že jste je nekoupila. (a pak, že COS nepočítá s "hrudníkem" :-D)
No to je pěkný, líbí se mi ještě asi patery další. Co teď?? ![]()

šaty vám moc sluší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.