v Mohito mají košili s buldočkama. Vy je tady máte mezi oblíbenými pejsky, tak kdyby někdo chtěl.
Co jste si dnes koupili/y?
vypni si tu retus na predni kamere, vypada to fakt desive... :)
brýle se mi líbí. nelíbí se mi ty upravené fotky.
edit:ale díky za připomenutí mohita, mám odtamtud troje pěkné šaty, měla bych se tam zase podívat:-)
jsem se hecla, ze budu chvili setrit
takze pojistku na auto, bundu diteti a v Baboru mi porad visi adventni kalendar (ale ten je tam uz mesic, tak se to nepocita).
Hodit si kostkou nebo rozbít prasátko.
Šaty na vás vypadají perfektně, škoda, že se v nich necítíte. ![]()
Dobrý tenisky. Jsou kožený?
Jo, pěkný jsou - bohužel ale k mé nelibosti nebyly v kůži... no, na pobíhání se psem nebo na chatu budou třeba fajn. Kožený mám ty Conversky, co jsem si kupovala cca před měsícem...
Už ani radši nepočítám, kolikery bílý tenisky mám (stejně jak ty černý kozačky)
Je to diagnóza, no... ![]()
Conversky bych chtěla, ale nějak se mi rozplácla noha nebo co a už mi ten jejich "střih" nevyhovuje, už si asi žádný nepořídím
Ale nějaký tenisky budu taky nutně potřebovat, jen nevím jaký. Nějakej tip na jinou značku? Napadá mě jenom Vagabond, ty nezavazovací - něco jako tohle, ale plátěný a bílý ![]()
Converse Ti střihem nevyhovujou?
Mně teda úzký nepřipadaj....
Jinak já než textil, tak to už radši ekokůži - nechce se mi to furt prát v pračce.
Hele, a co ty překřížený gumy od Adidas, co jsem sem onehdá dávala? Nebo koukni na eobuv, tam toho mají hodně.
Brýle krásné! Ale podpisuji se pod razorblade. Ta vosková figurína je směšná.
mě v converskách trochu tlačí malíček na jedný noze, na normální občasný nošení dobrý, ale třeba na celodenní chození někde po městě, výlet atd. bych si je asi nevzala.
Mně jsou úzký. Tlačej mě do malíčků, a jak je tam ta guma, tak nepovolí. Musela bych mít minimálně o číslo větší, a to se mi zas nechce...
Koženejch bot mám dost, potřebuju plátěnky! No, snad časem něco potkám.
brýle se mi líbí, jen mi trochu přijde, že je s vaším současným šatníkem moc nebudete mít k čemu nosit
Pěkné brýle a sluší vám. Vy určitě najdete něco k nim. A když se nad tím zamýšlím, proč by nemohly být červené brýle a třeba celočerné oblečení? Mně by se to naopak líbilo. A červeně nalakované nehty. A rtěnka. To jsem se nějak rozvášnila.
Mohly, proč by ne? Ale spíš mi přijde, že na nějaký víc kontrastní typ, napadá mě třeba LadyMary. A přijde mi právě, že se poslední dobou Catherinne našla spíš v těch pudrových/kávových/smetanových atd., prostě dost jemných svršcích a k tomu se ty brýle dle mého nehodí.
Těch je... a na tom webu ještě víc! To vypadá, že bosa chodit nebudu
Ale stejně si je potřebuju vyzkoušet ![]()
Tak nikde není řečeno, že lze mít jen jedny brýle. Naopak. Máme přehršle bot, kabátů, tašek... Brýle nosíme na obličeji, jsou tím nejvýraznějším doplňkem. Proč se omezit jen na jedny? Tyhle opravdu nejdou ke všemu, ale proč si nedopřát jedny ulítlejši?
ale jo, proč ne. Stejně asi jsou tyhle zatím spíš jen na čtení?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.