A v týdnu ještě šaty v Peek&Clopenburg. Koukala jsem na ně už v lednu ve slevě, ale nakonec nekoupila. Teď je měli ještě s větší slevou ![]()

Co jste si dnes koupili/y?
Ale barvu měly fakt krásnou, škoda, no...
Veľmi fajn! Parfém aj šaty!
Tiež mám dojem, že na tej produktovej fotke vyzerali inak, hm. Škoda.
slniecko Díky ![]()
Jinak jsme ještě s přítelem před chvíli koupili na duben letenky do Portugalska, tak jsem zvědavá, co nás čeká ![]()
Portugalsko je skvělý! To se máte...
Potřebuju radu. Jdeme na večírek a mám overal. Jaké doplňky by se k tomu hodily? Budu mít rozpuštěné vlasy po ramena.

mě modrýma kozačkama nepřekvapíte ![]()
![]()
krátké perly? nebo jeden karát...
pro tebe k tomu bude povinna cervena rtenka a zbytek jen decentni ;)
Já bych dala jen náušnice. Max ještě náramek.
Jojo, cervena rtenka urcite bude. Ja moc na doplnky nejsem, tak v tom tapu. Zkusim nejaky naramek. Ty ruce jsou dost hole.
Vy se máte!! :-) Užijte si to! Shodou okolností jsem nad nimi taky zrovna včera váhala, narazila jsem na letenky pod dva tisíce, ale jediné delší nevyplněné volno mám až na zářijový státní svátek-a to zase manžel bývá s železnou pravidelností na služební cestě, neodvážila jsem se to risknout :-( Ale mrzí mě to!
Ten by mi taky slušel
. Odkud je, prosím?
vypada dobre.
Holé ruce mi nevadí, budeš mít kabelku ne? Možná jednoduchý narámek, výraznější prsten? Overal je pěkný, červená rtěnka bude hezký akcent.
kdyz se tady mluvi o letenkach pod dva tisice, ja minulej tyden koupila letenku praha-marseille za 5€ a za stejnou cenu pak zpatky Marseille-Viden (nizkonakladovky vam nikdy nedaj vyhodne zpatecni, proto je nutny se vratit oklikou nebo na jiny letiste). v kvetnu tak vyrazim za Crazy Rider :)
Já debatu o letenkách nezaznamela, ale i tak hezký nákup. A díky, jste mi připomněla, že nemám naplánovaný ještě žádný jarní výlet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.