Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 16. února 2017 13:27
Reakce na Ounz:

Včera jsem si konečně v M&S koupila ten tvůj žlutý baloňák. Když na mne tak dlouho čekal, usoudila jsem, že je to znameni.

A dnes jsem koukla do CCC, jestli tam na mne v zimním výprodeji nečeká nějaký poklad, ale nakonec jsem zjistila, že zimní boty už nechci ani vidět. Tímto volám Jaro!

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. února 2017 14:57
Reakce na Sweet Potato:

Tak to se nedalo jinak, než koupit  já doufám, že nám oběma poslouží dobře 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. února 2017 15:06

jelikoz se mi nedavno moc libila jinx ve svych sitovanych ponozkach, hodlam se po ni opicit a par takovych ponozek jsem si koupila. snad na me ulpeje alespon smitko lionova hvezdneho prachu. hodlam je nosit k cernejm vlnenejm "mrkvacum" a chelsea boots, aby vykukovaly max dva centimetry

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. února 2017 15:38
Reakce na razorblade:

aj ja som sa chcela po jinx opičiť. Bohužiaľ, väčšinou sa pohybujem v mini mestečku, kde sa nič také nedá kúpiť, takže som vysvetlila sestre, čo chcem, aby mi kúpila a tá mi víťazoslávne doniesla čierne hladké ponožky, lebo: "Hádam si nechcela nosiť sieťované ponožky, veď to vyzerá strašne, kúpila som ti niečo normálne"

Myslela som, že ju zaškrtím :-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. února 2017 15:54
Reakce na betsey:

mne se zas pani prodavacka snazila nutit nejdriv sitovany puncochace, ze to vypada hezky pod dzinama s dirama (me malem vomyli), a pak to zkousela i s hackovanejma se vzorkem :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. února 2017 15:56
Reakce na razorblade:

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:19
Reakce na razorblade:

betsey  a ja jsem si ted koupila krome sitovanych cerne puntikate a taky fajn. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:22

Zde 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:23

Aha, pres celou stranku, dobre...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:27

taky sem chtela obslehnout sitove ponozky.:-)(uz tehda na mp,jen kdyz to jinx na mp jen popisovala sem so dovedla predstavit,ze to bude super)

No,nikde je moc nemaji.V H&M maji jen po dvouch za 7€.coz by bylo super,ale v balicku je jedny cerne a jedny bile.:-/

Ale predevcirem sem koupila cerne krajkove a jsou taky pekny.

Offline cudzinka
95 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:27

ja sa pridam do ponozkoveho klubu. okrem sietovanych mam nejake z cos  a nosim ich k oxfordkam a 7/8 nohaviciam. a ano, uz si vysluzili par komlimentov. tymto dakujem za inspiraciu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:29
Reakce na jinx:

to vypada dost dobre.A ty bambule.

Offline cudzinka
95 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:30
Reakce na Zarinya:

hlasim, ze sietovane maju vo wolford.  http://www.wolfordshop.be/nieuw/beenmode/ina-socks/41544.html?dwvar_41544_color=4060

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2017 16:33
Reakce na cudzinka:

diky.:-)Ale to uz tedy vyjdou lacineji ty z h&m i kdyz bile vyhodim.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. února 2017 17:20
Reakce na razorblade:

mne se zas pani prodavacka snazila nutit nejdriv sitovany puncochace, ze to vypada hezky pod dzinama s dirama (me malem vomyli), a pak to zkousela i s hackovanejma se vzorkem :D

No to je ale pravda náhodou s tou síťkou pod rozškubanejma boyfriendama!! :D Jsem to kdysi viděla zas na netu na takové sartorialist-like nastylované fotce, tak jsem to musela taky vyzkoušet... a je to takovej vtipnej detail, nebo aspoň teda pod mejma džínama jo, protože ty díry nejsou moc velký, žádný celý koleno s půlkou lýtka ven a tak.

Jinak v Brně kdyžtak doporučuju na síťované ponožky/podkolenky/punčocháče prodejnu na Brandlově, tam seženu vždycky všecko a veškerý svůj síťovaný arzenál mám zrovna odtam. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. února 2017 18:06
Reakce na jinx:

ovsem ty bity by staly taky za okopirovani! sle ty asi budou nad me moznosti, ze? :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. února 2017 18:07
Reakce na Karoleena:

ja jsem si to prave predstavila s tema megadirama :D ja mam deravy boyfriendy jen decentne, spis jen s tim oskubanim. by to ani mebylo videt

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 16. února 2017 18:12
Reakce na razorblade:

Já jsem dnes viděla osobu, která měla ty díry celoplošně vyfutrovaný stříbrnýma flitrama.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. února 2017 18:15
Reakce na razorblade:

Jsem chtěla najít ten můj inspirační obrázek a místo toho jsem našla síťovaný punčocháče přetažený přes lodičky... 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 16. února 2017 18:16

Sieťované ponožky mám našťastie v zásobe.Ale tie s bodkami,čo má jinx na fotke,vrátane úžasných topánok a nohavíc,ktoré sa na moju "skvelú" postavu neviem zohnať,by som brala tiež ;-)