Dostala, nie kúpila. Vinotéku. Nie je síce taká pekná ako drevený regál na víno, ale zas je v nej to víno správne uskladnené.
Co jste si dnes koupili/y?
dnes sem si v Orsay vyzvedla ty dvoje objednane saty.Sem spokojena,padnou dobre,hezky material i usiti.
Jeste sede kalhoty,ktere planuji zkratit ke kotnikum,krajkove ponozky a neodolala sem svetru s kanyrkama.:-D(obrazek nemuzu najit tak mozna zitra v muj dnesni outfit)
Za poslední větu vám děkuju :) A už snad končím s brýlovou tématikou.
Není zač. Samozřejmě to platí i pro ty MF skla. Já končím s brýlemi také, jinak nás vyhodí do samostatného vlákna.![]()
Ne ne, nevyhodi. Tedy pokud nezacnete debatu na tema, jak porod zpusobuje zhorseni zraku ![]()
To rozhodně způsobuje.
Před ním by nebohá rodička viděla uřvaného, divně se šklebícího staženého králíka - a hle! Po porodu vidí rozkošné ňuňátko! ![]()
Ha ha, a jo, tak ted uz je mi to jasne ![]()
nam zustal zrak zachovan, diteti jsme prvni dva tydny rikali E.T.
To rozhodně způsobuje.
Před ním by nebohá rodička viděla uřvaného, divně se šklebícího staženého králíka - a hle! Po porodu vidí rozkošné ňuňátko! ![]()
To není problém očí,ale mozku. Ale neumírá se na to a když je ňuňátko v pubertě, tak ta porucha většinou sama odezni ![]()
To je ale docela vleklá nemoc! ![]()
PS: možná by fakt nebylo špatný založit nový vlákno (oči/brýle) - určitě toho časem bude víc
Založ prosím brýlové vlákno, ať to tady nezaplevelime. Zítra z práce ti tam napíšu, na tom tabletu píšu jako tatar. OK?
Ale v klidu, zbytečně se neděs. Žádná tragédie to asi nebude.
snad to zvladnu zalozit nove vlakno.Diky.
uff to si dobra, ze z tabletu. ja jak nemam klavesnici tak jsem uplne v haji. a kdyz uz se neuklepnu, dilo zkazy dovrsi slovensky korektor.
Však se furt opravuju a střídavě to doplňuje slova s háčky a zase bez háčků a čárek . Otrava je to.
vlakno zalozeno.:-)
Šikula, tak zítra. Teď už jsem hotová, jdu spát a musím si tu odpověď trochu promyslet..
Koupeno včera

Znovu tenhle krém. Dost mi voní, je mi příjemný a řekla bych, že i funguje.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.