Tak to je brutus ... Či mám to chápať ako kreatívne? :D
Co jste si dnes koupili/y?
Já nevim. :D Já už jen přemýšlím nad tím, jak je možný, že takhle ty punčocháče nerozerve! ![]()
No a k tématu, rozšířila jsem tento týden zásobu kosmické obuvi. Tetička má drahá se mě ptala, když je viděla, jestli v takových nebyl Neil Armstrong na měsíci. :) A vzhledem k barvě doufám, že už odteď bude jen hezky a sucho (a že se výhledově naučím mírně levitovat)!

Máš dost Cifu?
a jsi v poradku nebo ses uz objednala na psychoterapii? :D
myslim, ze to byla udelana jen fotka pro efekt a pak ty puncochace vyhodila :I
V tých teniskách by som sa ja mohla prechádzať akurát tak doma v obývačke lol
tam je zajímavá ta špička..v reálu bych řekla, že špička boty by projela okem punčochy. Co jsem našla obrázky, mají síť i přes špičky.
Ty boty jsou gino rossi, neco pres trojku, nebyly zas tak drahe... sitovane pod ripped jeans nosim taky
ty boty s bambulí jsou boží ![]()
Jupii
, puntikovane jsem mela jeste pred touto fotkou, jsem "skoro" stejne stylova jako Jinx
diky, mne se prave taky strasne libily, prisly mi vylozene roztomile

Ten posledný strieborný a bohužiaľ (zatiaľ) prázdny.
ovsem ta cena moji penezenku velmi znepokojila! ja doufala, ze reknes, ze je to nejaka prada za dvacku :D a to jsem mela na jaro vyhlidnuty uz uplne jiny...
jeste jsem si dneska koupila v orsay tricko se zipem ve vystrihu. jeho hloubka se diky nemu da hezky regulovat

Aaa TOHLE tričko jsem měla mít na gymplu!
ale tak vidím isté styčné body ![]()
Já dnes úplně náhodou zašla do COS a musela si koupit sukni
. Naživo je mnohem hezčí a paradoxně tím, že jsem malá ji mám ve velmi slušivé midi délce... Jinak je to diagnóza, mit různé variace kolektivních šatů a stejně vypadajících sukní...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.