v tom cos modelky schválně oblékají tak, aby vypadaly jak strašidla, nebo je to letos prudce in? ty křusky k té sukni jsou hrozné, modelce očividně nesedí ve (zmuchlaném) pasu, triko do ní vypadá divně a ty naušnice jí dělají hlavu jak meloun. sukně sama o sobě je pěkná.
Co jste si dnes koupili/y?
Tím líp pro nás
. Už tři hodiny si říkám, jak v té sukni vypadám o mnoho lépe než modelka...
Tím líp pro nás
. Už tři hodiny si říkám, jak v té sukni vypadám o mnoho lépe než modelka...
ahaa tak proto to delaji! neco jako to posunuti cislovani velikosti ze mam furt 36! jezis ja su natvrdla:-))
COS modelky jsou vzhledem dost šílené, ale Zara zdárně konkuruje. Opravdu chce někdo vypadat takhle?

Mě tyhle produktové fotky s mučenými modelkami vyloženě dráždí. Nedokážu se vůbec soustředit na prezentovaný kus oblečení, protože si pořád jen prohlížím tu nebohou osobu, proč vypadá tak strhaně, tváří se jak hromádka neštěstí, proč stojí celá shrbená, proč má tak urousané vlasy, proč je tak smrtelně bledá atd. Dosud jsem měla pocit, že mistři jsou v Zaře, ale COS jim zdatně konkuruje.
Haha, reagovala jsem na Jinou Realitu, až teď vidím, že se shodneme ![]()
To je otazka vkusu. Ja podobne krusky jako modelka mam, k delsi sukni je nosim a podle me to vypada hodne dobre. Celkovy styling v cosu se mi taky zamlouva. Naopak treba lodicky k sukni nenosim, trochu me ta kombinacr nudi. S kruskama to ma vetsi smrnc.
A taky vaše vlasy vypadají, že jste si je týden nemyla, a když třeba čekáte na autobus, stojíte se svěšenými rameny, nohama od sebe, s vystrčeným břichem a výrazem siroty lowoodské, která právě upadá do bezvědomí?
Pro mě není takový problém, co ta děvčata mají na sobě, ale jak to prezentují.
Ta sukně je úžasná! ![]()
Já tedy o křuskách nic nepsala :-). Myslím, že jsi vysoká, pak jsou nízké boty v pohodě. Já mám 163 a chodím stále na podpatcích ( nemusí to být lodičky).
Díky, taky se mi líbí :-).
mne se sukne nastylovana jako na produktove fotce libi
mně se styling cos modelů teda líbí, ten se sukní určitě. úplně se mi nepozdávají tyto konkrétní boty, ale nejde o styl, jen o tyto konkrétní. naopak boty v tomto stylu k midi sukním se mi líbí hodně.
sukně je super, už jsem v cos dlouho nebyla, myslím, že je potřeba to napravit :-)
to si rikam taky, abychom se tam dneska nepotkaly ![]()
silene? vzdyt ta zrzka na predchozi strance je krasna holka a treba tahle (taky COS) je podle me taky kocka.

Vy máte ty vínové kosmické boty, že? Kupujete Nike ve vaší obvyklé velikosti nebo větší? Mám jen jedny jejich klasické botasky a už docela letité a koukala jsem, že snad o číslo a půl větší než normálně, tak tápu s velikostí...
cos snad v tomto ohledu celkem ujde, ale nelze popřít, že trend urousaných shrbených nehezkých modelek se rozmáhá napříč spektrem. třeba v mangu. ta blondýna má podle mě vlasy jak slámu, osoba v zelených šatech s umaštěným culíkem na úklid snad ani nelze komentovat (a ty šaty
), a ta potetovaná ze zary mě vždycky vyleká, a v modelech, do kterých ji rvou, kvůli své vizáži vypadá dost směšně. zejména ty mini romatické
šatičky k ní opravdu nejdou.
ale čert vem modelky, letos je prostě celá móda pro mě osobně směšná. zara, mango, všecko jedna hrůza plná ošklivých potisků, divných střihů, strašných bot a vůbec všeho, až na velké výjimky. samozřejmě se něco najde, ale 80% nabídky mi připadá ošklivé až směšné. jsou to věci, kterým se lidi ještě nedávno smáli na starých fotkách, a protože s tím letos zas nějaký návrhář vyrukuje, budou to nosit jako ovce.
zara
u manga mi nejde vložit fotka, tak odkaz se zelenými šaty, stojí za to jej vidět. příšerné jsou i boty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.