Modelky na zmiňovaných fotkách vypadají poněkud zvláštně, ale mně se líbí, včetně křusek, byť ne vždy ten konkrétní typ bot. Ale obecně nemám nic proti kombinaci sukně (konkrétního stylu - viz např. COS) a polobotek. Jen tento styl bohužel většinou vypadá dobře jen na těch modelkách (o.k., někdy mají velice podivný a hrbatý postoj), nebo na dalších vysokých a hubených ženách. Takže nezbývá, než se jen kochat fotkou.
Co jste si dnes koupili/y?
YSL rouge pur couture the mats c. 207. - rose perfecto
Haha, jo můžeme dát foto "před" a "po". Mně z nového telefonu nešly předevčírem vytáhnout fotky, ale někdy to udělat musim, tak se s tím skusim doma poprat:-D.
Aneb jak z pláště na ryby udělat model, stačí ho donést catherinne:-D.
Díky, je krásná.
Jo, to je presne typ barvy, kterou nosim. Hezka.
Ja uplnou nude nosit nemuzu. Jako dite jsem casto trpela na opary a bohuzel z toho mam celkem vymazanou linii rtu, takze moje rtenky musi mit trochu barvy.
Bleda jsem vcelku celorocne, v zime je jeden muj make-up trosku tmavsi nez potrebuji a to mam oba v tom nejsvetlejsim odstinu.
Rtenky tehle odstinu maji dolce gabbana, tam je fakt vyber. No ja si posledni dobou pripadam nejak pruhledna, chce to trochu barvy a slunicka, pr. ted se vyhledove nikam nechystam.
DG rtenky jsem jeste nemela, dobre vedet...
Ja budu na jihu Francie pres Velikonoce, ale ja se stejne opalovat v obliceji nemuzu, aby se mi nedelaly pigmentove skvrny. Ale je pravda, ze na tom slunicku se clovek trochu zbarvi i pri tom pouzivanem SPF 50.
Přesně, pleť vypadá tak nějak zdravěji, byť se člověk záměrně neopaluje a chrání se krémem s vysokým faktorem.
Bohuzel se asi nepletes. Stejne tak gucci.
A Tom Ford a další skvělé značky
.
Nehrozi. Ani Burberry, pokud se neco nezmenilo.
Tom Ford taky ne? Na douglas.cz make-up maji, myslela jsem, ze na Prikope taky.
Myslím, že také ne a stejně tak Givenchy. Některé značky mají pouze na e-shopu. V Douglas na Příkopě mi bylo řečeno, že e-shop a kamenné prodejny spolu vůbec nesouvisí. A co se týče Douglas na zmíněné adrese, tak tedy nepatří k mým oblíbeným, nebo jsem měla jen smůlu. Vzorky nemají, kelímky na vzorky také ne a k nákupu za 200 € jsem dostala jediný trapný vzorek nějaké vůně
. Když jsem poznamenala něco ve smyslu, že za hranicemi ČR je to poněkud jiné, dostalo se mi vysvětlení, "to víte, tady nejsme v Německu ..." ![]()
Už jsem si říkala, že rtěnku TF koupím přes net, ale pochybuji, že bych trefila odstín, tak si zatím nechám zajít chuť.
Dva topy v Massimoo dutti (bílý a smaragdově tyrkysový) a další dva v More&More (bílý a lahvově zelený)
Vim, ze spolu nemaji nic spolecneho, ale myslela jsem, ze TF make-up uz je i v obchode. Tak nic. Jo jo, u tech rtenek je online nakup dost rizikovy, uz jsem se dostatecne sekla. Nastesti jsem casto nekde, kde tyhle produkty sezenu (a ty vyzkousene muzu kupovat online), ale je to skoda, ze nam tu jeste tolik znacek chybi.
Chyba
pěkná barva, mám podobný odstín od Chanelu a nosím ji moc ráda
To je přesně ta sukně, do které jsem se taky zamilovala
Tak ať se dobře nosí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.