Mne se ty modelky libi a klidne bych tak vypadala.
Co jste si dnes koupili/y?
a ty volanky jsou jako trend? vcera me vydesila ruzova metalicka sukne s volanem
Kde v Praze koupím síťovaný/puntíkovaný/krajkový/apod. podkolenky - myslím tím na jednom místě, všechny najednou?! Ne že mi řekneš, že síťku mají na Václaváku, a puntíky na Andělu! Jsou to pořád jen fusekle ![]()
Ale už je fakt pomalu čas i na nižší, než ty věčný kotníkový botky...
Mne se ty modelky libi a klidne bych tak vypadala.
Já taky, akorát bych se jinak učeala, jinak si stoupla a možná se trochu usmála, protože některé, byť to jsou krásné baby, vypadají jako strašidla.
Ja to kupuju v Calzedonii, akorat se stava, ze ty sitovane nekdy zrovna nemaji.
Myslela som, že salónky už majú toho roku po sezóne....
to je celkem přesný!
Presne tak. Ty modelky si muzou dovolit vypadat jak strasidla. Byt takhle neupravena obycejna smrtelnice, tak je celej koncept "kaslu na hadry a stejne to funguje" v kelu![]()
Ja to kupuju v Calzedonii, akorat se stava, ze ty sitovane nekdy zrovna nemaji.
Tak doufám, že budu mít štěstí! Chci všechny dostupný vopičárny, co jen ponožkáři dokážou vymyslet
Zmíněný vopičárny by mohly ospravedlnit nošení ponožek/podkolenek do nízkých bot...
Kdo to tehdy tak strašně odsuzoval ty punčochový podkolenky?
No o číslo a půl větší bych si kupovala jedině vyloženě běžecký, tyhle volnočasový na běžný nošení si kupuju ve vel. 40, nohu mám teda 39,5 takže jsou mi o trošku větší, ale nijak zásadně - naopak ty vínový Thea jsem díky tomu mohla nosit i teď v zimě, dala se do nich dát teplejší vložka. No a u šněrovacích to půlčíslo navíc už není vůbec problém. U těch Thea je spíš blbý, že jak to jsou jen nazouváky, tak jsou defaultně širší, mít úzkou nožku, asi bych do nich nešla. Docela pomáhá si taky projít recenze na oficiálním Nike e-shopu, bývají tam i postřehy k tomu, jak u kterýho modelu sedí velikost.
Ano, tahle slečna je opravdu moc hezká. Nemyslím, že v reálu jsou ty modelky ošklivé, rozhodně figury mají krásné. Ale na mnoha fotkách vypadají opravdu podivně. Kdyby se tak někdo prezentoval tady ve vlákně dnešního outfitu, určitě by pár dobrých rad na vylepšení vzhledu dostal. S tím, že nemá psát "normálně se tak netvářím - normálně stojím rovně - když jdu, tak ty šaty nedělají faldy - ty vlasy mám čerstvě umyté" atd. Jen jsem chtěla říct, že se mi nelíbí způsob prezentace šatů na některých serverech, toť vše. Občas mi to připadá jak soutěž o to, jak hezkou holku vyfotit v co nejnemožnější póze, aby jí to moc neslušelo. Ale je to věc názoru, jako ostatně všechno, o čem se tu bavíme.
Díky ![]()
Súhlasím úplne.
ja se v podstate vubec nechcu hadat, protoze si myslim, ze tohle je fakt otazka osobniho vkusu. spis jsem chtela, aby tu zaznel i opacny nazor.
proste se mi u te blonadate cos modelky na tehle konkretni fotce styling libi. nepripada mi urousana ani nevhodne oblecena, spis uvolnena.
nebyla jsem to ja? ;-)) mne jsou podkolenky strasne neprijemny takze je nenosim nebo si je trochu zalozim aby koncily v pulce lytka. jini at si to zaskrceni pod kolenem uzijou, ale nechci na to koukat:P co mi fakt pripada straslive odpudivy napohled jsou telovy silonovy podkolenky pod sukni, kdyz si vestoje pred zrcadlem osoba mysli, ze nejsou videt. jsou, za chuze nebo pri usednuti a je to blee, asi jako kdyz koukaji lemy a zesileny spice telovek v sandalech...
Díky KARJI a tomu, že se v nich sama sobě nelibila, mám zelené coconové šaty COS.
DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI
A kde je fotka?!
Koupila jsem si rtenku, prijemny a na den nositelny odstin, ale trosku vyraznejsi. Mam dojem, ze v unoru vypadam strasne pobledle.

Co je to prosím za odstín? Podobnou hledám a nacházím jen malinové, rudé a hnědé.
zatim není. To byla hrozná rychlovka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.