moora Ta je!
Co jste si dnes koupili/y?
moora Je nádherná a mně se pořád točí kolečko a nejde zaplatit :-).
moora diky, uzij si ji, je krasna.
moora ta je nadherna! Ukazes v outfitech? Pamatuju se zes mela nejakou modrou? sirokou a moc ti slusela.
moora Super sukně
.
RoSa Dnes jsem si byla vyzvednout mokasíny Vagabond a fakt zklamání. V krabici nic moc :-D, na noze ještě horší a navíc mi v obvyklé velikosti byly min. o půl čísla větší.
Se mate vy, kteri se s nikym nebavite o politice. Se mnohse o ni chce furt nekdo bavit!!!![]()
A v praci o ni taky furt pindame. Ale to je asi celkem logicky :)
Karja u me se objevil spoluzak jako obet dezinformaci jen jeden, pokud mam soudit podle fb. A desne zajimavy je to, ze ma vystudovanou prirodovedeckou fakultu a zacal s tim v dobe covidu, kdy se stal velkym antivaxerem a obecne popiracem covidu. V pratelich ho uz nemam, rada ziju v bubline![]()
marieu Ty fusekle jsou pěkné, ale píšou vyrobeno v Číně, tak na ně dlabu.
brrr ...ach jé, zas jsem si v poklusu přečetla "vyrábíme" místo "vybíráme".. tváří se slušně, tak uvidím.
moora krasna!
razorblade BlNojono, když to tvoje pindy jsou zajímavý no!:-D.
marieuSnad se budou dobre nosit a nohám v nich budě příjemně.
Ta sukně je nádherná - a tobě tenhle střih navíc mimořádně sedne![]()
moora ha, mám ji taky objednanou, tak jsem ráda, že selka nebude a nebudu ji muset vracet.
moora další kolektivní kus
Ta moje už byla v divadle.
Žloutenku A a B.
Přišly mi Vagabond důchodky, Karoleena , vzala jsem o číslo menší , jsou mi akorát. Ale brutálně mi shrnujou ponožky. A to jsem v nich chodila jen doma. A jsou docela těžký. Asi je budu vracet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY