Žloutenku A a B.
To ne!!!
Tak Betty Sweet Potato predpokladam, ze ockovani?
Kokoska Ježíš, já jsem trdlo.
Tak Betty Já je asi taky pošlu zpátky z úplně stejnýho důvodu, ty boty vůbec nejdou nosit s ponožkama, wtf! Když jsem si je zkoušela prvně, natáhla jsem si je doma na bosý nohy a neodhalila jsem to, ale s fuskama se to fakt nedá... no ale mrzí mě to, moc se mi líbí. :(
Ještě jsem přemýšlela nad vlepením nějakýho polštářku dovnitř nad patu, ale na takový experimenty asi nemám chuť a čas a vůbec
Karoleena ale mně se tak nějak vyzouvají i bez ponožek.
Dneska si "kupujeme " opravu kuchynske linky. Tichy dojezd odpadkoveho kose prestal byt tichy a nektera vyklapeci dvirka od hornich skrinek nedrzela zvednuta. Dvirka jsou opravena, pan vymenil panty za nove, ale s tim kosem teda nejak bojuje. Musi se tam vmontovat uplne novy pojezd i kose, po tech 15 letech uz nahradni dily k puvodnimu bohuzel nejsou. Takze nejdriv listoval v navodu, pak si poustel neco z internetu a zatim to teda moc nedava ![]()
Ja tady vedle odstrojuju stromecek a trochu mi zacina cukat voko.
Sweet Potato Doufám, že očkování! :) A jestli jo, tak kam se chystáte?
bram Ještě přikoupíme břišní tyfus. ![]()
Do Tanzánie.
Sweet Potato ty jo, to je sen, nepotřebuješ sebou osobní kadeřnici ![]()
Sweet Potato Krásný nákup, všechno ![]()
Sweet Potato neprihodite jeste vzteklinu? My se nechali ockovat v lednu 2020, ze teda do toho Vietnamu. Plati, teda platilo to 2 roky... a podle manzela mi to ockovani proti vztekline nepomohlo, vztekla jsem porad. On se nenechal, ze pry kdyby po nas sla nejaka opice, on si stoupne za me. Opora moje.
Kokoska My si tu linku snad poskládáme sami, montáž má zpoždění asi 4 měsíce už, ale už to aspon máme všechno doma.
Kuchyn je hotova, nastesti.
Karja no kdyz mas sikovny chlapy, proc ne. Tady byl problem do stare skrinky narvat novy vysuv a asi to nejak pan nejdriv zmotal, to celo zasuvky bylo pri zavreni cca o 3 cm vys, nez melo. Ale dal to a to je hlavni.
Kokoska S doktorkou jsme vyhodnotili, že pokud se na nás něco vrhne, bude vzteklina ten nejmenší problém. ![]()
Jsme trochu v časovém presu (aneb kdo zas všechno řeší na poslední chvíli?), tak si vybíráme. ŽZ máme z dřívějška. To Áčko jsme kdysi zazdili booster, tak musíme znova.
Sweet Potato doufám, že myslíš vakcínu, ne choroby....
Sweet Potato už to dočítám.... Tak si to užijte!!!
Sweet Potato taky to u nás bylo na poslední možný termín a pak jsme stejně seděli doma. Tak ať vám všechno klapne a proběhne k vaší spokojenosti, taky bez incidentů se zavazadly!
Kokoska Nestraaaaaaaaaaš!!!!!
Sweet Potato zazehnavam!
Sweet Potato Tanzánie říkáš, jo?Tak tam nikoho už nemám
Ale asi deset let tam žili rodiče tety... Každopádně si to tam moc užijte. Věřím, že anabáze s kufry máte na dlouho vybrány
Šťastnou cestu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.