Užijte si to!
My v srpnu Botswana, ale platí mi všechna očkování z loňské Afriky, takže ušetřím ![]()
Užijte si to!
My v srpnu Botswana, ale platí mi všechna očkování z loňské Afriky, takže ušetřím ![]()
hacafráček do auta. koukala jsem na něj už na podzim, ale 2k mi přišlo moc. teď ve slevě za litřík. v M&S. A je super i pod ten zelenej baloňák.

a ještě jedna poznámka pod čarou...
včera jsem brouzdala po eshopu Lindexu a zaujalo mě, že mají menstruční kalhotky pro malé holky. Jakože v oddělení děti a mají je od velikosti 134. Dceři je teda zatím devět, ale už začínám pokukovat, jak jí budoucí menses ulehčím. Tak kdyby někdo potřeboval pro drobné dospívající slečny
martek01 Ty jo, tak to je super! ![]()
Archivářka Sweet Potato Přeju, ale závidím! :-) Já měla v plánu trochu prozkoumat Asii (případně Hawai nebo Austrálii, když je to takový kousek), ale zatím to vůbec nevypadá. :-(
My jsme si koupili luxusní dovolenou (což by mohla být skoro každá, vzhledem k tomu, že posledních 18!!! let, ano, dnes máme výročí, travíme dovolenou v autě po parkovištích v lesích
), ale tahle je náhodou doopravdy luxusní, taky jsme jí nezařizovali my ![]()
Uf, jsem z toho celá rozechvělá, prý je zaručeno, že děti si to tam užijí a mně bude úplně stačit, že nebudu muset týden vařit ![]()
Mohučanka to vam moc preju:)
Sweet Potato děkuju za přání ![]()
Mohučanka To je super! Zní to jako Disney cruise, ale asi ne, co?
(tuhle variantu mi jednou líčila jako nejlepší dovolenou svého života matka sedmi dětí)
Mohučanka užij si to!
Mohučanka Paráda!
Gatita Garfie Evaeva Sweet Potato díky moc! Doufám, že to klapne.
A ne, není to Disney Cruise
přecejen si to chceme užít i my dospělí
Je to prostě "obyčejný" pobytový zájezd u moře, ale v "lepším" hotelu, s cestovkou...prostě úplný opak toho, co těch posledních skoro 20 let děláme. Plus super šnorchlování (potápění, ale to s sebou nepotáhnu, stejně už jsem všechno zapomněla) a tajně doufám, že bych si zas mohla zajezdit na vodních lyžích. Manžel pobytové dovolené těžce neoblibuje, ale došlo mu, že starší dítě bude nadšené a variantu, že bych jela s dětmi (a kamarády) sama odmítl, že by mu bylo líto, kdyby to nadšení neviděl ![]()
Mohučanka to bude super. Ja hned jdu do vedlejsiho vlakna poptat tipy na dovolenou, je dobre mit se na co tesit:)
Mohučanka No ale počkej
Ona mi právě říkala, že na té Disney jsou místa, kam děti nesmí! Dospělí mají i vlastní bazén, posilovnu a bary...a že každé dítě nafasuje na ruku náramek, takže se ví, komu patří a můžeš ho vypustit na celý den, jsou tam herny, kina, všechno včetně jídla je all inclusive, takže prý děti viděla, až když jí je večer přivedla do pokoje nějaká princezna (postavičky se volně prochází po lodi a dozírají na děti).
Ale jinak ti rozumím, my taky poprvé vyrazili na podobný pobyt až s malými dětmi. Víš co, bude to jiné, ale určitě fajn a odpočineš si!
Mohučanka k tomu jsme ještě nedospěli, myslím, že pořád jsou děti ve věku, kdy by dospělé spíš ničily (a starší nevleze do vody víc jak po kotníky
) ale taky bych letos chtěla vyrazit někam k moři než půjde syn do školy. Někdy v květnu třeba, aby se dala i turistika.
Mohučanka My jsme takhle s dětmi jezdili každoročně, super to bývalo. Ideálně ještě s nějakou spřátelenou rodinou.
Garfie tyjo, tak to už chápu
já byla zamlada akorát v hotelu, kde do určitých bazénů nesměly děti, ale byla jsem tam jako au-pair ![]()
Sweet Potato Jo, právě kamarádům vypadla spolucestující rodina, tak to nabídli nám jako balíček![]()
Evaeva nás děti na cestách neničí...to spíš doma. A škola od září v tom samozřejmě taky hraje svou roli.
Mohučanka nás neničí na cestách, ale na klasické pobytové dovolené by ničily, si myslím. Potřebujeme prostě program (nejen děti teda
)
Trochu barev do té šedi

Letenky do Lisabonu. Hned je ten leden snesitelnější. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.