jerry Já hlavně nechápu, jak to může projít, když třeba pomazánkové máslo byl problém, tak u kůže, která není kůže je to ok? Je to zavádějící a klamavé úplně stejně, jak to pomazánkové máslo.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz Dočítám, vidím, že šaty šťastně dorazily a jsou pro tebe jak dělané. ![]()
Přesně, dvojí metr.
clothilde vždyť jo https://www.zalando-lounge.cz/campaigns/ZZO24XJ/categories/172153486/articles/VA111A0QT-A11
AAle nevím jestli jsou celokožený.
Sweet Potato děkuju ![]()
rocky podle fotek ne, hned ta první, u kotníku, to neni kůže podle mě
RoSa já už si to myslím taky.
Ale třeba tyto jsou tutově kožený
https://www.vagabond.com/cz/janessa-5223-001-01/
RoSa a tak
to pardon, ja ctu od posledni stranky a jeste nepozorne
Koupila jsem si ještě tohle, jsou to jakoby tepláky, ale z legínovitýho materiálu (umělina prostě), trochu jsem se toho bála, ale nakonec lepší než legíny, nikam mi nelezou, jak jsou volný, tak i luftujou a vlastně jsou docela pohodlný..

ovšem kde sehnat sportovní podprsenku větší než 75 b..to babo raď
Panache má sportovní podprsenky větších velikostí.
Ounz i v tom markspencerovi mají sportovní ve větších číslech
mitford sister no jen online a ja to potřebuju vyzkoušet. Nechce se mi jich objednat tunu a zas vracet. To je to..nikde nemaj vetsi na vyzkouseni..
euridike ano, tu bych rada vyzkoušela a tsky mížu max online, no holt to tak dopadne :)
Ounz ja mam tu panache, ale teda nenavidim ji strasne moc. Pokud ale normalne nosis podprsenky s kosticema a zapinanim, mohla by ti vyhovovat.
Ounz Já mám taky Panache. Pokaždé ji peru a vydrží strašně dlouho pevná a drží tvar. Žádná vytahaná raminka, povolené. Na ten sport mi přijde pevná, že ani nevim, že mám prsa a hlavně pro mě jediná sportovní, která mi vyhovuje v té 65G
.
Ounz Panache je mnohem lepší než MS a mají je v Caresse.
Ounz Taky doporučuju Panache, mám ve velikosti I a zvládá to. V Triole je teď mají v akci a při registraci je zaslání i vrácení zdarma (aspoň to tak ještě v létě bylo)...kdyby nebylo kde líp vyzkoušet.
tarra na triolu jsem koukala a zatím jsem nenašla svou velikost, ale ješte kouknu, díky :)
Ounz taky doporučuju panache, mám ji i na běžné nošení.
711990 Tak to jsme dvě, komu je ta podprsenka nepříjemná. Fakt hrozně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY