moora co jsou zač ty boty, libi se mi moc.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mulen Sorel kinetic breakthru day lace
Antje jsou spis mensi, vzala bych kdyztak o cislo vetsi velikost
moora dik
moora boty jsou super!
moora diky,jsou krasne.
Kočárek valco snap 4 ... díky @Mohučanka
@Evaeva![]()
Koupila jsem si (trochu na popud Sweet Potato ) deník a pero. Deník se tak trochu ptá a zároveň nechává prostor pro vlastní psaní, perem jsem psala ještě na VŠ. Jsem zvědavá, jak mi to půjde.. taky jsem si koupila měkký lékořicový bonbony a malinový lékořicový tyčky od značky Panda a hodobóžovou soupravu spodního prádla. Nevím, kolikrát ji budu mít na sobě, protože do práce nosím prakticky funkční prádlo, ale zatoužila jsem..
marieu Úplně to vidím. Marieu v letním ránu sedí v křesílku, oděna jen v krásné prádélko, přes ramena nedbale přehozenou umedvěděnou yukatu, v ruce pero, před ní šálek pravé brazilské kávy, deník a miska lékorek...![]()
Sweet Potato marieu přesně ![]()
marieu krasny! Mam pruhledne :) Perem pisu cely zivot Tata pise stejnym perem od gymplu doted Moje prani k 18 byl poradny dospelacky Parker jako ma tata ![]()
Sweet Potato kimonovej župan už mám ![]()
Mini přestala jsem s perem až v práci - v době, kdy se většina vizit psala ještě v ruce a inkoust byl zakázanej. Ten je teda zakázanej doteď. Ale chtěla jsem si udělat radost, tak zatím plastový- jestli se to chytne, koupím nějaký pořádný.
marieu nevim jestli je v obchode nechaji cloveka vsechny vyzkouset Pro me je dulezite aby hrot nebyl moc ostry, aby bylo psani mekke Asi se to spatne vysvetluje ale po vyzkouseni ma clovek jasno Takze zkouset :)
marieu ty Kaweca jsou moc krásný a kvalitní ![]()
Mini Ty jo, tatínek je dobrý. Já už jsem ztratila tolik per, že už se o nic nepokouším. A Parkera jsem dostala kdysi k narozeninám taky. No, už ho bohužel dávno nemám.
Mini myyna z mankaipaper psala, že už ani nebudou, že to byla omezená limitka, tak nevím, jestli by sis neměla jedno koupit do zásoby :)
marieu ukaz to pradlo prosim![]()
marieu Kde sa dajú kúpiť mäkké lékořicové bonbóny? Minule som objednala zo Sveta plodov nejaké lékořicové , po našom pelendrekové mačiatka a sú tvrdé ako kameň. ![]()
Antje nejlíp v outfitovým vláknu...?!
Chytila jsem nějakou slevu v Cosabella , kalhotky jsem vzala s vysokým pasem.. doufám, že mě ta krajka nesežere, normálně nosím jen hladké, lesklé, přiléhavé...
Biely kvet prvně jsem na ně narazila ve zdravé výživě a byl to takový fajn mix. Dobré měkké má Rohlík a tyhle jsem objednala z německého Amazonu. Respektive jsou asi z GB přes Amazon. Kupovala jsem nějaký multipacky, rozdělím se s našima.
marieu diky![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY