Mini jasně, sleduj vlákno :) a když to nebude průser, tak myslim, že zopakujeme, třeba už jen s jedním lotem. Myslím, že pár lidí to vezme jako kuriozitku, ale možná vznikne pár sběratelek!
Co jste si dnes koupili/y?
mitford sister dik :)
mitford sister Já se taky hlásím na případně druhé kolo :-).
Mam desnou radost z novy suplikovy postele, sice je to obyc ikea a spani jak na podiu, ale 0, slovy nula, krabic, tasek a jineho povalujiciho se bordelu v loznici, nacpala jsem tam i vysavac!!!
a koupila jsem si boty, kdyz uz je konecne to jaro

moora ty jsou! A radost z postele chápu, taky nerada věci co se povalujou, ale já bych bohužel potřebovala novej byt a ne jen postel s úložným prostorem ![]()
Já se picnu, 30 kimon
Teď mě trochu mrzí, že mi tydlencty věci nesluší! :)
No, to my ostatní ještě nevíme. ![]()
Mini mitford sister Dočítám po sto letech, ale když zmiňujete ty Vagabond Casey, jakou mám vybrat velikost? U Vagabond mívám standardně 39, ale když jsem si je zkoušela, přišly mi hodně nadoraz. Tohle jsou první tenisky, který kupuju (nekecám, nemám ani jedny a naposledy jsem nějaké měla snad v dětství), nemám vůbec představu, jak moc se roztáhnou nebo kolik by tam mělo zbýt místa... Mám navíc hodně, ale fakt hodně úzkou nohu, tak se bojím, že když půjdu do o velikost větších, bude mi ta noha hodně plavat (přijde mi, že když moc utáhnu tkaničky, trochu to tu botu deformuje).
Hwi mám zrovna na noze :) svoji obvyklou velikost. Mám úplně konfekční nohu, jsou užší, ale i tak pro mě pohodlný. Na délku jsou taky nadoraz, ale sedí...jsou super, dělají hezkou nohu.
mitford sister Jojo, moc se mi líbí :) Děkuju, tak já asi risknu tu 39, vyloženě mě netlačí, jen jsou opravdu hodně akorát, nezbývá tam ani trochu místa.
Sweet Potato je to pokušeni! ![]()
no a ještě jsem měla potřebu trochu zaokrouhlit dnešní účet :))
Ty jsou! Je to ta jejich značka Answear Lab?
moora tak to mam mozna stejnou postel na venkove. S takovym rantlem kolem, supliky se kupovaly po dvojicich.
Kokoska tu jsem mela puvodne v planu, pak jsem vzala trochu jinou, protoze vetsi supliky ![]()
Hwi souhlasim s mitford sister vsechny vagabond mam 36 Zalezi ale na typu boty Ty bile tenisky ze vcerejska jsou trochu natesno ale ikdyz jsem je mela na noze poprve byly v pohode Napriklad Francis jsou trochu mi volnejsi Ty casey jsou latkove takze bych s roztazenim spis nepocitala A ano delaji hezkou nohu :)
Isca ano, ale brala jsem poslední kus...v m/l velikosti. Netuším, jak doplňují zásoby :(
moora ty jsou taky krasny ![]()
moora to ani mozna tenkrat nemeli. Tak at se na ni taky dobre spi!
Mini Díky, je rozhodnuto. :)
moora ty jsou krasne ! Jak u nich sedi velikost, prosim?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY