Karja Já dneska koukala na ten stokke kufr pro děti do letadla :-). Ale babičkovskou dovolenou plánujeme s moora až ve třech letech, tak ještě počkám :-).
Co jste si dnes koupili/y?
999 To je hezky! Jj, já vam v hlavě plánovala tu utukutu houpačku a učící věž, na věk tří let nic v hlavě nemám, takže kufr nech na seznamu!:-D:-D. To budou mimina zahrnuta hojnosti darů a zažitků:-D:-D:-D:-D
Karja Houpačka a věž jsou samozřejmě na seznamu :-).
Karja ve 3 uz to budou odrazedla a kola, ne?:)
711990 jojo, to to teprve začne![]()
711990 No tak to jsem uplně zapomněla, jak tomu ty moje děti moc nedaj! Jojo, kdepák nějací Cosáci!
999 se mnou ti zbude i na Cos, já na dětech celkem šetřím![]()
999 moora se mnou vam nezbyde vubec na nic a pokud presto jo, tak Potrefenáhusa ma myslim v zalozkach vybranejch par krasnejch zahradnich domecku![]()
711990 no věci na zahradu bych kupovala jak divá. Ještěže žádnou nemáme![]()
Kokoska To je samo sebou :-). Ještě jsem zvědavá, jak se s ním bude o lego dělit jeho maminka, přeci jen každý Vánoce, narozeniny, krabice s legem :-).
Objednala jsem si na zalando sportovní podprsenku od triumph, jsem na to zvědavá a trochu mě irituje, jak jsou ty větší velikosti nedostupný v obchodech k vyzkoušení, to je fakt radost.
Kokoska chacha dupla mam na pude 3 bedny schovany
Ounz Jakou?
moora za chvíli jako když najdeš!
Ounz tu mám a jsem s ní spokojená. Hezky sedí a drží.
bram to jsem ráda, teď jen jestli jsem trefila velikost (ty sportovní někdy neodpovídaj běžně nošený, alespoň mně)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY