Zarinya ukaž pak foto! Na tenhle overal jsem strašně dlouho koukala, ale pak jsem si řekla, že nic, mám podobný červený..
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya je krasny. Jake mas doplnky, boty, kabelku ?
Zarinya bude to krasne, budou koukat potvory![]()
Karja na eobuvi. Hledala jsem placate zlaté.![]()
Nákupy na teplé počasí. A ještě bílé lněné kalhoty, právě pro kombinaci s černou košilí.

Ty fotky jsou moc velké, nejdou mi zmenšit, tak snad nikoho nevyděsí...
Victoria Co jsou ty šaty zač? Jsou pěkné
brrr Děkuji, Massimo Dutti, oboje.
brrr Ještě doplním, že opravdu stojí za vyzkoušení. Není to úplně čistý lehký len, obzvlášť ty bílé jsou těžké, splývají dolů, tak doufám, že se nebudou tolik mačkat.
...ty druhé šaty, barevné, jsou perfektní!.
Victoria Děkuju za info.
Pokusila jsem se dceři koupit na večírek boty, které by splňovaly předepsaná pravidla, tj. nebyly to tenisky ani sandály, byl uzavřené a bez podpatku a nebyly černé (protože má světlé šaty), to se jaksi nepovedlo, zato jsem odešla s úlovkem pro sebe. Poslední pár s 50% slevou jsem tam nemohla nechat.

Garfie ty jsou moc pekny, dobrej lov
A já si nejdřív říkala, že jsou to nějaké divné boty na večírek k šatům![]()
Takže dcera nemá nic, ale ty máš pěkné boty za dobrou cenu (a z obrázku vypadají dost pohodlně - přesně na tvoje poznávací vycházky).
jerry Jj, zatím se jeví pohodlně, zítra je vyzkouším! :-)
Jak jsi dopadla s tou podprsenkou? Já ji vracím, za a) mi úplně nesedí, za b) mě neskutecně štve, jak se ta látka vpředu krčí.
Objednala jsem si teda ještě jinou sportovní od Triumphu a ta asi pofrčí taky, připadá mi taková málo pevná.
brrr no ja to ještě nezvládla vyzvednout v parcelshopu, ale bojim se, bojim! (A potřebuju ji ale jako sůl)
Nic![]()
Objednala jsem si pár věcí na zalando lounge. Koho napadlo šít těhotenské šaty bez jediné záševky nebo tvarování? Prostě rovný velký pytel. V tom bude každá těhotná vypadat jak velryba.
Jako správnej votrok jsem si objednala u cosáků plisovanou sukni a už teď je mi jasný, že ji budu tahat po zemi. A abych ji šoupla vedle do úpravny oděvů na zkrácení se obávám, že to asi neprojde, s tím mě bába vyhodí...
A svetr, kterej snad bude neškodnej. I když, jak to teď vidim, bych ho měla radši z bavlny... no jo no, to když si musíte něco koupit ![]()
Ke všemu jsem tam nechala špatnou adresu, pročež mi to přijde domů. A milostpána než se dovolám, až bude kurýr stepovat před barákem... skončí to někde nejlépe v centrále v Rudný. To zas byla akce teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY