moora tak to budeš oblíbená babička :)
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska jak u koho, jak u koho :) do prvniho slapnuti na lego kostku. Nemaj ten barak uplne nafukovaci. A jeste tu ceka houpaci konik a loutkovy divadlo, co vyrabel muj pradedecek. Taky velky jako krava
moora lega se vejde hodně
A taky si nechej něco na návštěvy.
moora nebo to dite bude jak nas mensi vnuk, parkrat si s tim pohraje a pak bude radsi triskat autickama o podlahu ![]()
Ale koupila jsem dnes vnukovi židličku stokke, přišlo mi to lepší, než další hadry :-).
Já jsem vůbec nezaznamenala, že už jsi bába! Tak vnuk, jo? Blahopřeju! ![]()
Jméno proběhlo taky nebo je to tajný?
moora Loutkový divadlo vyrobený praprapradědečkem (skoro se nemůžu dopočítat) bude velkej poklad![]()
moora To je krásný!!!
Já měla jako malá loutkový divadlo a milovala jsem ho! Pořád jsem někoho nutila se koukat na představení....ale moje děti to moc nebavilo, rozhodně ne tak, jako mě. :-(
Garfie hele, ani moje. Ja to milovala, furt jsem hrala brachovi. Nebo jen tak, obecenstvo nebylo nutny
a jeste takovy ty promitaci obrazkovy filmy, staticky, jak se posouvaly jednotlivy okynka. Jezis toho taky mame doma sbirku i s promitackou! Tak to bude atrakce u babicky
Ahoj, sem asi chodi nejvic lidi. Upozornuju proto na nove vlakno, ktere jsme dohodly vcera na srazu, urcene pro vsechny, ktere by se chtely ucastnit nasich poznavacich vyletu po vlasti (prozatim!
):
dekujinza pozornost :))) tabulky udelam ted dopoledne
Nakonec jsem si na ty krtiny preci jen poridila novy hadr.
Antje ![]()

Zarinyakrásná barva. A jak dopadly, křtiny?
clothilde ty teprv budou,v nedeli.:-)
Zlaté boty koupený a jsem moc spokojená. A ještě jedny tedy..taky zůstanou.
#

Zarinya a jo vlastně. V novém hopsafracku budeš za hvězdu. Moc držím palce...
..ty zlatý jsou super!, brala bych je taky![]()
Zarinya dobre jsi udelala ! Krasna barva ![]()
Dadoo Kde jsi ty zlaté vybírala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY