Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Sweet Potato
40751 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:05
Reakce na Janulik03:

A muž si kúpil motorku. To asi patrí teda skôr do sťažnosti.

​Jejda. Krize nevímkterého věku?

Ale jako holku na tandemu si tě vlastně umím představit.

Offline Vari
2242 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 16:15

stes Ja to sambovi zakazala, at ho tohle ani nenapadne. Znam typka, co se tejden pred svatbou rozsekal i se snoubenkou. Ona to nedala a on, kdyz pustili z Kladrub, tak prvni, co udelal, ze si koupil novou masinu. Nechapu.

Offline martek01
1441 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:10

dneska den na hovno. jediná radost župan Marimekko. děti nadšené, že mám krásné šaty

Offline Antje
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:32

Vari to nepochopis kdyz nejsi motorkar. Ja nejsem, ale vsichni v rodine ano, vcetne brachy samozivitele s ditetem. 
Nikdy nemas prednost a nikdy nejsi na hlavni

Offline stes
9501 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:51

Vari tak...

Offline Vari
2242 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 22:12

Antje Verim, on taky rikal, ze ta vasen je proste silnejsi nez cokoli, ale stejne... v ty jejich parte mela papiry na motorku jen moje teta a i ta si je dodelala, az kdyz asi tri roky jezdila. Ta zase chvilku po jeho nehode jezdit prestala, doslo ji, ze ma doma tri maly deti, ktery mamu budou jeste chvilku potrebovat.

Offline Antje
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 22:32

Vari to je zvlastni gang, asi jako lidi od letadel, proste kdyz musis, tak musis.

Jen zakazovat neco partnerovi,   to se mi prici. Prece jsme dospeli, partner neni nedospele dite " dokud jsi pod mou strechou..." 

Edit: prvni muz me svagrove se zabil na motorce. Bracha ji na motorce nerad videl, zakazoval. Ted , kdyz uz neni , koupil si motorku a kdyz je neter u babicek, jezdi po republice .

kdovico se mu honi hlavou, radeji nepremyslet.

Online continuity
43942 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 22:56

Antje víš co, to je těžký. Přemýšlím o tom, a došla jsem k tomu, že ač můj partner mel rizikovou práci i konicka, tak jedna věc je, jestli už toho koníčka měl při seznámení nebo si něco pořídí až na staré kolena.

Protože mě třeba nevadí horolezec tady po Evropě, ale s motorkářem bych problém měla ( já se bojím i na které je) a děti bych si s ním nikdy neporizovala. Je to prostě dost zásadní změna uspořádání, stejně jako třeba stěhování do jiného státu. Je to věc obou v tom páru a nějaké dohody, ne nějakých zákazů. 

Offline Vari
2242 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 23:03

Antje Pritel nastesti nikdy motorkar nebyl, ja mu to sice jakoze zakazala, ale nikdy to uplne realne nehrozilo. Druha vec je, ze sice nejezdil na motorce, ale misto toho si delal pilotak. To jsem mu jen rekla, ze nadsena nejsem, do letadla s nim nikdy nevlezu, ale to je tak vsechno, co jsem s tim mohla udelat.

Offline Garfie
28685 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 07:52
Reakce na Janulik03:

A muž si kúpil motorku. To asi patrí teda skôr do sťažnosti.

​Rozumím ti, ale zase tak moc bych se nebála. On si párkrát vyrazí, zjistí, že ho bolí všechny klouby a pomalu to vyšumí....

Offline Janulik03
20450 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 08:04

Garfie no ako by som to ..... Uz je prechladnutý, ma soplik a zomiera . To vieš, jazda s vetrom je náročná. 

Offline Garfie
28685 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 08:16
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 08:39
Online Karja
45067 příspěvků moje polička 25. dubna 2023 09:59
Offline Sweet Potato
40751 příspěvků moje polička 26. dubna 2023 11:37

Včera jsem kromě bábovek koupila dítěti nové pohory a bundu do velehor. U Hudyho mají teď 25% na vše, i tak to hodně cinklo.

A dnes jsem nakoukla do pop-up výprodeje MaxMary, Marelly a všech dalších podznaček téhle party, ale nenašla nic. Mají tam hlavně větší velikost. Spacáková bunda by se tam asi vybrat dala, ale tu jsem si zakázala. Je to tam teda strašné, věci narvané na štendrech, davy i dopoledne. Večer to asi bude pěknej hnus. Takže pokud se tam taky někdo chystáte, spíš nedoporučuju.

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 18:04

continuity muž je horolezec odjakživa, prakticky od dětství, toleruju to teď už taky víc než 20let, ačkoliv měl období, kdy nás tohle jeho hobby ( a moje extenzivní práce) okrádali o společný čas poměrně významně- někdy mi to upřímně vadilo. Špatná jsem z toho byla, když přišly děti. On je totiž po úrazu z doby před víc než 30lety- zlomený obratel a kotník-  sádrový korzet, kotník se zahojil špatně a tedy s následky. Chvíli lezl i brácha a ten (tedy z blbosti) spadl taky. Taky obratel, operace, naštěstí bez následku. Oba měli neskutečné štěstí a já mám hrůzu pokaždé, když je venku dýl. Mám s tím doopravdy problém, což už je spíš do přiznání...

Offline Lilly_Ku
4580 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 18:30

marieu to asi leze na pisku, ze? hadam podle tech zraneni..

edit: protoze novejsi sportovni cesty jsou mnohem bezpecnejsi. ten pisek je takovej.. no ja bych do toho nesla a to jsem venku lezla i na prvnim, nez jsem si zrasila koleno. ale na cestach kde jsem vedela ze kdyz spadnu, tak si max natlucu.

Offline marieu
5192 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 18:48

Lilly_Ku tenkrát spadl v Moravském krasu, na vápně, zrovna teď mi to vysvětluje v detailech, který jsem neznala- ó hrůzo, včetně transportu do špitálu autem po pádu s bezvědomím ... hned dodává, že kdyby neměl úraz, nejspíš bychom se nepotkali. Okolnosti bráchovýho úrazu neznám a nechci znát- bylo to z velký blbosti. Na písku neleze a po dětech teda víceméně boulderuje, abych věci uvedla na pravou míru. Na nějaký vzdalenější tripy na lezení nejezdí- máme tak málo společného času a taky by se časově asi obtížně s někým sladil. Já nelezu, což všechny jeho známý hrozně překvapuje, vždycky jsem byla cimprlich na ruce (nikdy jsem si nemohla dovolit takhle zrasovaný ruce- nejdřív klavír, pak práce). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 21:18

Sendvicovac/waflovac, beee

A do statistiky, je to tefal xl čosi a vafla bola hotova za cca 3 minuty

Online continuity
43942 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 21:48

marieu Lilly_Ku

U muže v oddíle je pět úmrtí - dva na silnici v autě, jedna srdeční příhoda na běžkách a dva v zimních horách - lavina. To je faktor, který se někdy blbě ovlivní. Ale třeba muž je před těmi lavinami dost ostražitý, on mě jednou hnal i z takového fakt nevinného žlábku kdesi v Malé Fatre. Dost rezolutně vyhlásil, že se mu nezdá, ani přesně nevěděl vysvětlit proč a šli jsme kolem. Kdysi kvůli tomu vzdali výstup v Pákistánu, což ho dost mrzelo. 

Ty úrazy na skalách, i na písku nějaké byly, ale kromě jedné rozdrcené paty (na pevném sutru), myslím nic s trvalými následky. Ale leze přes 30 let a fakt mu věřím, že nebude dělat blbosti. Měl i instruktorský kurz, teď už teda propadlej. 

Zato kamarádi na motorce měli karambol už tuším každej. Že bylo v cestě pole místo lesa je obvykle akorát štěstí. 

Edit: člověk co učil lézt mě byl ten nejvíc pečlivý a opatrnej horolezec, co jsem potkala. A skolil ho chlap, co se kdysi fakt rozsekal v horách, strávil půl roku po špitálech, pak úplně změnil pristup a pak se začal živit tím, že lidi učil lézt bezpečne. Učil nás třeba dělat si vlastni jištění, záchranku z lana a dost na to dbal, aby to všichni zvládli.