Biely kvet marieu dobrý měkký má Flying tiger
Co jste si dnes koupili/y?
bram to abych se naucila psat obouruc :)))
bram máš pravdu! Akorát jsem ve Flying Tigeru nekoukala na složení, tyhle Panda by měly být "přírodní", chutnaly mi moc i v té ovocné variantě.
bram Mini na pero už se fakt těším! Na VŠ jsem mívala Parkera- bylo kovové, cyklámenově růžová metalíza. Psalo výborně, neškrábalo a vydrželo mi věčnost. Ty kaweco se mi taky líbí ve výběru barev a inkoustů...
Mini No to jsou různá pera na různé barvy inkoustu. Můj muž jich má asi šest :o)
DruI ja vim :) Libi se mi vsechny ! Ale v dnesni dobe kompjutru...
to by bylo super kdyby s nimi rysoval nebo alespon skicoval !
bram ooo diky za tip. Lekorici miluju, ale je to vzdycky sazka do loterie, nemam rada, kdyz ma ten kyselej ocas
Vy tu take krásne nákupy a ja? Vonkajší vysávač Karcher na terasu a okolie.
a tesim sa z neho lebo urcite bude nielen hucat ale aj vysávať. A este farbu na omietku , zatial len liter na skúšku a ak to bude ok tak hadam koncom leta natrieme dom.
Potrebujem niečo za odmenu na seba ![]()
Janulik03 ale to jsou taky hezky nakupy. Ja ty kutilovsky veci rada
moora jasne, aj ja, ale mam pocit ze uz je toho moc. Od kedy decka byvaju v dome, tak som dcerou volana tak na nakupy kvetin do ICH zahrady, následný poradný hlas pri sadbe a pod. Momentalne muz dorobil detsky zahradny domcek a to je stale niečo. No tak dnes uz toho bolo dost a vypadli sme z domu hned po obede . Pozreli sme si jednu rekonstruovanu kaplnku v Skalke, dali si zmrzlinu a po ceste domov uz sme kupili totok. Sme nenapravitelni. ![]()
Mini Píše si s nimi poznámky k práci a pak píše dětem deníky, každý zápis jinou barvou, aby to měli pestré :o)
A muž si kúpil motorku. To asi patrí teda skôr do sťažnosti. ![]()
Janulik03 to ano. U nas jsou kvuli tomu cas od casu sceny nekolik let. Zatim vyhravam,ale pro mě je to silene stresujici,kdyz zacne, vzhledem k rodinne tragedii, byť hooodne staré.
Janulik03 muj muž koloběžku, na chvili to sem dám, ale není to stížnost.
DruI to je hezke :)
Janulik03 co myslis, ze jsem vcera koupila ja. Sadbu - 2 petrzele a 3 celery a granule na slimaky, protoze vloni podekovali a vsechno sezrali, nechali mi jen pazitku a medunku.
stes u nás sa to teda nejako nedostalo na pretras. Proste ju priviezol. Teraz má nového miláčika mna skor nahnevalo, ze dnes je to dosť nebezpečné na cestách pre motorku. No nadšená nie som, ale tiež nie som typ čo má snahu dirigovať dospelého človeka, ani partnera. Vyjadrila som obavu, on ma ubezpečil ze bude opatrný a to je asi tak všetko.
Tak Betty kolobežka je nahodou super. My sme teda mali doma elektricku trojkolku, co dostal otec k 80. Vlastne ju máme, musim sa spýtať v akom je stave, že by som ju použila na cestu do práce. ![]()
Kokoska dobrá kúpa. Hlavne tie granule. Je pekné ze myslíš na zvieratká ![]()
Janulik03 jestli se teda da rikat slimakum zviratka ![]()
Kokoska ehm no tak inak je hnus ten správny výraz, a to sa hodne miernim
Janulik03 ja jsem asi ta posledni co by dirigovala, popsala jsem to asi blbě, ale diskuze probihaji. A ja si asi v tomhle jedinym pripade fakt stojim za svym. Ze bude opatrny on, jsou řeči na nic. Nechci mit v rodine dalsi obet silnice,jedna je vic nez dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY