A muž si kúpil motorku. To asi patrí teda skôr do sťažnosti.
jakou jakou!!!??
Nestiham, nesvacim, ale koupila jsem si k narozkam hodinky, chtela jsem hodinarskou znacku, klasicky vzhled, ale s necim "navic" a neutratit majlant, ten vrazim do cestovani ![]()
Tak nakonec Bulova, libily se mi online a kdyz jsem je videla nazivo, bylo to jasny. Jeste jsem mela v merku Bell a Steinhart (oboje se zlutym cifernikem). Jo a zakladatel Bulovy je puvodem z tehdy budouciho Ceska, emigroval do New Yorku v roce 1875 ![]()

Jezis to je mega tlapa, pardon ![]()
0zero7 Krásný hodinky. A ty velký ciferníky zas frčí? Já mám taky jedny mega velký, ale ve stříbrné barvě.
0zero7 Krásný, ladí ti s lakem
a historka o zakladately je hezká!
Protoze Mugleruv Angel je srdcovka, ulovila jsem si z te "jeho" kolekce pro HM Angelovsky modrou mikcu. Doufam, ze fakt dorazi ![]()

Libily se mi i ty divociny, ale na to nemam figuru ![]()
0zero7 dobre hodinky. ![]()
Lama_z_Lana Závidím, já na to zapomněla a přišla tedy s křížkem po funuse... Vše vyprodáno :-).
999 Já se na to chtěla původně vykašlat, protože jsem celé dopoledne učila. Ale shodou okolností jsem se v nějakých 9:58 jsem šla napít a vzpomněla si. Za pár minut nebylo nic ![]()
Kan To nevim, po pravde, ja nosim pansky odjakziva. Na trendy jsem se tentokrat vykaslala a koupila klasiku with a twist podle sebe :)
Lama_z_Lana super barva, hezky veci meli.
0zero7 Krásný hodinky a takovýhle k tobě přesně jdou. Ten barevný ciferník by mě nikdy nenapadlo si koupit, ale je to fakt krasny a ozvláštňující prvek
Karja To je mile, dekuji, chtela jsem prave klasicky, s necim zvlastnim navic :)
Lama_z_Lana no konečně...čekala jsem,kdo se ozve,že lovil v 9:00 u Thierryho
no já teda jo a bez úspěchu...chtěla jsem tu koženou bundu a černý triko...no nic...líbily se mi ty různé šaty,na které už,bohužel,nemám věk (postavu bych měla,si skromně myslím![]()
0zero7 ta pruhledna twsbi jsou super! To jsem nepotrebovovala videt :)))
0zero7 Akorát z té barevné změti nepoznám, kolik je hodin.
Cos dnes posilal 25% slevu na letni kolekci, tak jsem odklepla lneny kosilovy saty, co uz mi nejakou dobu strasily v kosiku![]()
razorblade mne ten len jde na nervy. Maji z toho vsude spoustu veci, ktere by se mi libily, je to i prijemny na tele, ale nejak se nedokazu prenest pres tu sezvejkanost jeste nez dopnu pasy v aute.
Kokoska musím říct, že mi to nevadí. To je prostě vlastnost toho materiálu. Přijde mi, že když je to na dobrým střihu (třeba zrovna ty cos košilový šaty s krátkým rukávem), tak to mačkání způsobené nošením nepůsobí rušivě, vždycky to prostě budou casual kousky, co mi budou evokovat léto, slunce, bezstarostnost. Moje kamarádka je na tom ovšem stejně..
Kokoska ja je planuju nosit spis na vylety a prochazky. Kde nebudu moc sedet. Ale doufam, ze na tmavy barve to nebude tak videt
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.