Na trzich v Beroune nekolik krasnych kousku od Emamamisu ![]()

Co jste si dnes koupili/y?
mnum je, ty jsou krásné
marieu razorblade mam lnene siroke kalhoty asi 100 let stare a ty nosim v lete rada. Kosili mam taky, ale s tou je to horsi. Ja vim, ze ten vzhled ke lnu patri a na lidech, ktere v tom vidim, mi to ani neprijde, jen ja si v tom pripadam divne.
mnum to je krasa!
razorblade prosim podelis se o kod ?
A vás ten len nekouše? Taky se mi líbí, ale cokoliv jsem zkusila, tak jsem musela hned vysvléct, to se nedalo. Nebo se to onosí, opere? ![]()
JankaM mně koušou věci z Lidlu, jiné ne, takže předpokládám, že záleží na kvalitě lnu. Ale vzhledem k tomu, že mě zase koušou jiné věci, tak klidně věřím tomu, že tebe kouše jakýkoliv len![]()
JankaM nekouse. Ona se snad i dela nejaka uprava, ze je to uplne mekke, jak jsem ted neco zkoumala v obchode. Ty kalhoty co mam jsou tuzsi, kdyz se vyperou, ale nosenim to zas zmekne.
JankaM Len kouše jak který, třeba ta oblíbená jersey lněná trika jsou mi nepříjemnější než bavlněná, ale 100% lněné kalhoty z M&S jsou v pohodě. Když jsme kupovaly dceři látky na oblečení na LARP, tak jeden levnější len kousal jak blázen, ale třeba lněné látky ze Sartoru byly moc příjemné.
Antje je to 25VIP, musis byt prihlasena :)
JankaM ve lnu se staci trochu zpotit a on krasne zmekne
razorblade dekuju .
Kokoska mám to se lnem stejně, ale letos jsem neodolala jedněm šatům, tak jsem zvědavá, zda to spolu v létě dáme a přes to pomačkání se přenesu...
tina Ľanové šaty žehlíš? Kúpila som si tiež jedny ľanové a predavačka mi hovorila, že sa nosia také pokrčené....![]()
...Aha, už som našla.
Biely kvet v eshope maju teraz stopku kvoli tym trhom, ktore sa konaju tento vikend, ale cca za tyzden by ho mali opat otvorit ![]()
Biely kvet to jsou moje první, tak právě nevím, jak se s tím pokrčením srovnám, jak moc mi to bude případně vadit. Počítám s tím, že nažehlená v nich prostě nebudu a třeba zjistím, že to fakt není materiál pro mě. Uvidíme... Ale po praní je samozřejmě vyžehlím precizně:)
mnum Od Emy mám pár dnes už historických kousků, je zajímavé vidět, kam se posunula. Krása!
Biely kvet v eshope maju teraz stopku kvoli tym trhom, ktore sa konaju tento vikend, ale cca za tyzden by ho mali opat otvorit
Áno, áno, čítala som na eshope. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY