Ounz balicek mi ma zitra dorazit do prace, ale nevim, jestli si ho stihnu vyzvednout, tak jak skvely jsou, se dozvim asi az v pondeli :D
Co jste si dnes koupili/y?
Tak ten len by měl být trochu pomačkanej... to si můžeš rovnou vzít nažehlený plátno
nevím co píšou u šatů, já ty cedulky moc neštuduju, ale teď mi přišly lněný ubrusy a tam zdůrazňujou, že se žehlit nesměj, jen vytřepat!
barbucha uka ubrusy ![]()
barbucha já teda lněný oblečení žehlim - zmačkání z pračky je jiný než z teplýho těla... s ubrusama nemám zkušenost ale
Na těch bys nic neviděla, obdélníky, jednobarevný (mně se líbí právě ta lněná struktura, jinej vzor nepotřebuju) - jeden béžovej, druhej o odstín dva tmavší. Z HM Home myslím.
Já po nich koukala už ve Švédsku, ale tam byly ukrutně drahý neb od proslulých návrhářů, a v jejich HM zas neměli barvu co jsem chtěla. Tak jsem je objednala tady v eshopu.
On je taky rozdíl, jestli máš něco ze stoprocentního lnu nebo směsku - třeba kalhoty od cosáků, ty široký, jsou s nějakou příměsí a žehlit se musej. Ale myslím že košili od nich naopak žehlit nemusím vůbec, beztak se to v pikosekundě zmačká jak sviň, ještě než dojedu do práce. Akorát tak límeček přelíznout...
Mem jedny saty smes lnu a bavlny a ty teda vypdaj po chvilce sezeni desne, takovy ty pricny pruhy. Moc se mi libi, ale skoro je nenosim.
barbucha lnenej ubrus a nezehlit? Na nem je prave krasny, kdyz je poradne nazehlenej
to se zas vyrobce nejak chrani, ne? Ja mam 100% lneny od Lapuan Kankurit a nazehleny vypadaj nejlip :)
Já si koupila v Arketu baloňák 56 lnu a 44 bavlny a mohla bych se zfleku zařadit mezi houmlesáky na Andělu. Ale fakt ho nehodlám po jednom nošení prát a žehlit. Vzhledem k tomu, že si už ráda v mhd i sednu, je to krása a nádhera
Leč utěšuju se tím, že se to tak (asi) má nosit, že to tak ma byt a tak je to spravne.
barbucha no je to tak, akorat na to kazdej nema, zalezi, kdo to nosi.
Tomuhle Sicilianovi to zmuchlani fakt neuskodilo ![]()

No to teda rozhodně ne ![]()
Kokoska Kdo si sakra vsimne toho chlapa? Ten pes!
barbucha tak to ja tamty behounky mam ze silnho lnu... ten vypada zmackanej blbe
Miru díky :)
barbucha no, ubrus vypadá jako moje lněné povlečení z HM. Ale mám ho strašně ráda .
Nevím tedy jak na stole, já ubrusy nevedu.
razorblade určitě jo! ![]()
Kokoska Kdo si sakra vsimne toho chlapa? Ten pes!
Přesně! ![]()
Proto ráda chodím někam se psem. Vedle něho jsem neviditelná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY