0zero7 Nj, zluty lneny saty mi bohuzel absolutne nesedi. Snad je prodam.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
tina to je mozna ta chyba, ze to po prani nazehlim. Pak je na tom kazdy fald strasne videt. Mam teda jeste jedny saty smes bavlny a lnu a to je hrozny, tam se to mackani snad scita za oba materialy.
Ten ľan z Cosu s toilé potlačou je úplne ok, takže normálne rozmýšľam aj nad niečím iným z ľanu (ktorému sa inak roky presne kvôli krčivosti vyhýbam)...
Nakupoval někdo džíny přímo od G-Star Raw?
Mini mam dve a snazim se ovladat :)
Sedmá z devíti neva, ja Jo ![]()
mnum To je krása! Já jsem se tentokrát krotila a koupila jen jeden hrnek

Len já si letos nekoupila žádny hrnek. Avšak dvě vázičky a dva ptáky 
Malvin Krásne všetko, najviac sa mi páči ten ružový vták, odkiaľ je, prosím? ![]()
mnum To je krása! Já jsem se tentokrát krotila a koupila jen jeden hrnek
Jeden, ale stojí za to! ![]()
Biely kvet vůbec nevím, jak se ta keramika jmenovala. Ale bývají tam vždycky. Stánek na vnitřním okruhu směrem do náměstí na levé straně
tina to je mozna ta chyba, ze to po prani nazehlim.
Lněný ubrusy se nemaj žehlit vůbec... a u oblečení je to skoro věčná škoda, to je zmačkaný ještě než to dáš do skříně.
Já si včera koupila tyhle (neplánovaně, shánim spíš košili) a žehlit je teda budu ![]()

barbucha Len nežehlím, před sušením pořádně rozklepnu. Když je takovej jako namačkanej už od začátku, to další zmačkání je na něm míň vidět. Teď mám nový šaty, bavlnu se lnem a nejlíp to vypadá po dni nošení, protože je to pomačkaný skoro všude stejně.
Ounz tak to sis koupila ty samy, co ja :)
razorblade aaa vida! Tak snad budem obě spokojený!
Ounz razorblade Ty jsou moc hezký :-).
999 díky :)
...ty šaty jsou moc pěkný!.
barbucha Fakt? Všude píšou žehlit na vysokou teplotu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY