barbucha ukaz prosim![]()
byla bys tak hodna, nenapsala bys mi par skandinavskych eshopu kde nakupujes?
Od ted doby co znam COS se mi nikde moc nelibi.
Max Mara samozrejme ano, ale ty ceny... uz i ten COS je pro me leckdy na hrane.
Prosim prosim![]()
barbucha ukaz prosim![]()
byla bys tak hodna, nenapsala bys mi par skandinavskych eshopu kde nakupujes?
Od ted doby co znam COS se mi nikde moc nelibi.
Max Mara samozrejme ano, ale ty ceny... uz i ten COS je pro me leckdy na hrane.
Prosim prosim![]()
Mulen ja te prehlidla,skvela sukne![]()
je to i hezka fotka, odlozena zimni perka a dama v letnim![]()
Jinak kromě cosáků nakupuju v celým HM řetězci: Arket, Other stories, Weekday. Občas to projedu na internetu a beru, co mi padne do oka
nebo když jsem tam, tak zajdu pozevlovat. Mimo to třeba ještě Monki nebo Marc O´ Polo... všechno švédský obchody. Weekday a Monki jsou levný, to je hlavně pro mladý, ale dá se tam najít občas dobrej kousek. Všechny mají eshop a posílaj do Čech. Nebo Samsoe Samsoe (Dánové).
Dobrý jsou ještě z toho scandi stylu Filippa K, Rodebjer, Malene Birger (a i další co mě zrovna nenapadaj), ale ty jsou už drahý dost! To tak výjimečně nebo v outletu (tam si vždycky zajedu, i pro vagabondy).
Ono i na Zalandu mají od těch značek vždycky něco!
Ten kardigan ze lnu se mi moc líbí - dej vědět, jaký je v reálu.
Antje diky ![]()
Sama jsem zvědavá!
barbucha diky moc moc moc![]()
Vůbec není zač. Budu ráda, když dáš vědět, jestli to bylo k něčemu a co sis koupila
Jestli jsem třeba něco nepřehlídla ![]()
barbucha urcite mi to pomohlo !
jak planujes nosit ty teplaky, podle tebe jsem si koupila ty barrel
leggs.
Tepláky... no buď doma, nebo na vycházku na periferii
Uvidim, jak budou vypadat.
Vagabond nam zacal sit tricka :) a nevypadaj spatne
vypadají dobře !
prát na 30 C - ok, ale nežehlit ?
kdo se obětuje a vyzkouší to ? :)
Mini ty jsou teda over oversized!
Dievčatá, vy ste také odborníčky, aké tenisky si mám kúpiť ku šatám? Už ma nebavia opätky, keď všetky okolo behajú v teniskách...
sisa.b já mám nejradši conversky. Mám je v různých barvách. Přesně patery.
sisa.b mne se strasne libily ty co davala do nakupniho vlakna nedavno moora, pohledej, ty by ti sly!
sisa.b Superga!
Jeden z mála světĺych bodů za dnešek v práci, kde setrvám zas až do zítřka: přišly mi nový TOMsy (nakopla mě Lama_z_Lana v outfitovým vlákně)

marieu juu, pěkný ![]()
marieu Jsou hezky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.