notna na tie okuliare som fakt zvedavá. Milujem tento štýl
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 uka účes!
RoSa až ráno, až uvidim či to pojde učesať.
Janulik03 OK, já si počkám! ![]()
RoSa nie ze sa budeš smiať ![]()
Uz máš hotovo?
Troje plavky. Neuvěřitelné...
Janulik03 moja kaderníčka vždy hovorí, vlasy nie sú zuby
neboj dorastú.
Daridari to je obvyklá mantra kadeřnic, když vidí zoufalý výraz zákaznice.
Můj nákup :)
Birkenstock narrow vel. 39 černé a mint vracím, jsou mi jen taktak. Vel 40 je ok, ty si nechávám. A teď dotaz na majitelky, cena za zelené po slevě 1995,- je ok? A černé po slevě za 2185? 
Janulik03 dík, už jsem koukla! máš to pěkný, ale stejně se mi na Tobě nejvíc líbí mikádo
jo, finišujem - právě brousej parkety, je to snad horší než to malování a broušení trámů dohromady... hroznej bordel, všude mikroprach, myslim že i v zavřenejch skříních!
nový kanken, ale patří to spíš do "Co vám dnes udělalo radost", protože se jedná o reklamaci skoro dva roky starého batonu (vytrhl se šev u zipu). Ležel mi tu dobrých půl roku, než jsem se odhodlala to řešit.
Poslali mi nový, stará barva už se nedělala, takže jsem si mohla vybrat jinou![]()

Mulen tyjo to je super!
711990 no že jo!
RoSa brusenie podlahy je hrozny bordel. Ale uz to budete mať za sebou. My sme teraz na chvilu schody nechali len nahrubo prebrusene, chlapi mali inu pracu, ale dnes po praci chcem ísť na to. Sama.
A mikado nosim stále, chcelo to zmenu aj ked viem ze zas to necham dorásť.
Vagabond nam zacal sit tricka :) a nevypadaj spatne
razorbladevypadají moc dobře, asi je budu potřebovat
Novou sukni ![]()
Mulen super!
Podle výrazu bych řekla, žes ji nakonec nekoupila ![]()
Mám na cestě béžovou lněnou oversized košili, bílý (!!) barrel tepláky a černej dlouhej lněnej svetr (ten teda ne od cosáků).
Tak jsem si řekla, že hadrů bylo dost, pročež jsem právě zakoupila letenku na srpen, do Rigy. A rovnou i ubytování, tři noci. Těším se!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY