barbucha noo vyzeraju dobre.
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 ja prave jo :)
dneska mi došly dvoje šaty z UNIQLO a tímto to považuju za svou novou oblíbenou značku
dám vám sem linky, všechno je hezky ušitý, pěkný materiály, po vyprání drží střih
úplně stejné, jen taková ta hezká růžová
bílé tričko, má skvělý delší rukávy
plus moje nákupy z COSu
růžové šaty měla jsem je na jednom natáčení a byla jsem za hvězdu. proto sem si koupila ty růžový z UNIQLO, protože ta barva mi hodně sluší
jen chci říct, že obě dvě věci jsem objednala online a vyšlo to daleko líp, než v obchodě. Kurzové rozdíly jsou teď nějak velké
a ještě sandále crocs na kterých se chodí, jak na obláčku
toť vše a jdu šetřit na dovolenou
martek01 tak dík ![]()
UNIQLO zaujalo, velikosti odpovídají prosím?
martek01 pekny nakup ![]()
martek01 ty sandale mi furt nekde vyskakovaly.. tak dik za recenzi, dovolenou skrtam![]()
Kora jak co, je potřeba se dívat na obrázky, kde to mají na sobě reální lidé. Bílé tričko mám S, pak mám podobné, to mám v Mku. šaty taky M
viktorka_od splavuráda pomůžu ![]()
martek01 Ty cos růžové bych na tobě někdy ráda viděla v CJMDS. Vypadají moc krásně a napadne.
Karjanikde v nich vyfocená nejsem, jakože celá. mám jen selfie pro manžela a fotku ze studia
ale plánuju je vzít na Cimrmany, tak se blejsknu pořádně
martek01 No, to ale vypadá velice pěkně a na takovou příležitost to fakt vynikne.
Ta barva ti fakt sluší
a řekla bych jako málokomu, já bych se neodvážila ani vyzkoušet ![]()
Ona by i ta světle meruňová vypadala v záběru líp, nebýt tý tmavý bundy. Dobře jsi pro tu příležitost zvolila!
barbucha hele, ono to je tady dost utlumený, ve skutečnosti je daleko víc zářivá.
a bacha, já, vorvaň mám velikost XS
Taky se mi barva zdála na rozdíl od produktovky taková civilizovanější ![]()
Ta velikost mě teda baví, v životě jsem XS neměla, tak že bych si dopřála ten pocit?
Naštěstí je už nemaj!
martek01 děkuju
martek01 diky za postrceni do tech crocsu, jsou super![]()
viktorka_od splavu tak to sem ráda!
Miva Cos touto dobou nejake slevy?
Candance jestli jsi u nich registrovana, tak vetsinou posilaj den predem early acces to sale, kterej pak den pote zacina i v kamennych prodejnach
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY