marieu jsou krasny, ja tu znacku proste miluju!
Co jste si dnes koupili/y?
marieu a koupila jsem si dle tebe to cistici Byoma serum a brada je skoro zahojena:) Zazrak!
marieu dobrý tomsky
a koukám,že kalhoty nosíme od jednoho výrobce![]()
Prosim, ten overal Cos (oranzovy a cerny, jeden ma myslim Zarinya ), jak sedi velikost.
Toms mi prisly minuly tyden, jen jsem si nevsimla, ze to je nejaka alpaca raday, tak jsem je poslala zpatky
Lama_z_Lana pořád jsem si říkala, že mi chybí nějaký lehký bačkory na léto, až když jsem je viděla na tobě...
Karja příčetný vzor, padly mi do oka.
tina to jsem moc ráda!
Maureen střídám světle zelený na COS a světle modrý na POR, měla jsem fest operační den.
Candance overal mám M, běžnou velikost jinde většinou 40. Takže to vlastně odpovídá.
Candance Tak to xs můžu mít i já, není mi to mega velký, ale myslím, že by ho mohl mít i někdo o trochu větší. Rozhodující je asi délka trupu, aby to netáhlo.
A jeste jeden dotaz, nedavno tu sly nejake uletene tenisky. Potrebovala bych nejake trochu blaznive. Nemate prosim tipy? ja vim, ze mate spoustu.
Candance značka Flower Mountain
marieu jaany, ja v lete prakticky nic jinyho nenosim - vim, ze nekomu delaji puchyre, ale za mne nejpohodlnejsi backory. Klasicky teda nemam zadny, mam rada ty "krajkovy" verze.
Skoda, ze uz nejsou k dostani ty puvodni "lace", ty byly uplne nejhezci.
Lama_z_Lana mně se ještě takový trochu zvráceným způsobem líbily kdysi ty černé třpytivé... ale jako se vším- např zeleným bomberem z COSu (brouk v hlavě, Mini ), zařadím zpátečku a koupím např nějakou nudu.
Vyspala jsem se po práci a po zralé úvaze objednala zmrzlinovač s kompresorem. Vzhledem k tomu že v nejbližší kavárně stojí kopeček nějaké zmrzliny ze směsi, kterou vydávají asi za domácí za 59,-... myslím si, že ho s malými dětmi fakt užijem. Jo a Arket má do 31.5. akci na basic věci 3 za 2, tak mám na cestě 3 hedvábný tílka na léto.
marieu me to obcas chytne, ze mam vsechno nudny, ale vim ze to jsem ja Dohanim to doplnky Megabarevny satky nebo kabelky
Mini ty nemáš nic nudný, ty jsi ambasadorka dokonale zvládnutýho minimalismu! A to je sakra rozdíl.
@marieu ❤️
prijemne prekvapeni v Mango
kozena, stribrne detaily, pekne zpracovani
Vejde se tam mobil, penezenka,klicenka, bryle, rtenka, kapesniky, krem na ruce :)

Děravý křusky. Snad budou luftovat.

Mini ta vyzera dobre, páči sa mi aj ta hnedá, len nemam rada strieborné komponenty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY