barbucha kalhoty jsou vážně boží...dobrý nákup
Co jste si dnes koupili/y?
A ty bílý kalhoty co má na sobě modelka od barbucha trika , nevíte někdo které to jsou.? Nějak je nemůžu najít. Triko v bílé i černé už mám v košíku.
barbucha to budou ony, ale jen v elku.
Tak Betty tak zavolat do obchodu... ale já si myslim, že na slevy naskladněj
Tak Betty já je vidím i v S a M na skladě, honem ![]()
Kora teď tam vidím M. S ne, já na to nemám trpělivost sledovat.
barbucha jakou jsi vzala velikost tech kalhot? Obcas se na webu neco objevi, ale nemam tuseni, jak by mi to bylo.
Tak Betty teď je tam S i XS
Kora nenene![]()
Tak Betty ano, jen tam vidím označení že už je málo kusů
barbucha jakou jsi vzala velikost tech kalhot? Obcas se na webu neco objevi, ale nemam tuseni, jak by mi to bylo.
Vzala jsem 42 - nacpala bych se i do 40, ale to by bylo zaprvé tiptop pročež by mi přes tu gumu lez špek... a taky se pak moc roztáhne a vyžvejká ta guma když tam lezeš na sílu. 42 byla tak akorát na pohodu ![]()
S těma velikostma mam problém, jak jsem malá a tlustá, musim si většinu věcí nechat zkracovat (mam nejradši všechno ke kotníkům), tady u těch kalhot si ještě nejsem jistá, možná budou dobrý i tak jak jsou. Navíc to bábě trvá tejden, a já je chci nosit hned...
barbucha prosím tě, zkracuješ si to sama nebo bys měla tip na nějakej podnik, kde to udělají pěkně? Koupila jsem si letní šaty s dlouhejma ( no vážně) rukávama a chtěla bych z nich krátký s manžetou. Něco jsem si vygooglila, ale nevím, jak jsou zruční..
edit blbé čtu, přehlídla jsem tu poslední větu, pardon :)
barbucha dík! Mne leze spek pres vsechno, to bych musela vzit tak 46-50, kterou stejne ani nedelaj ![]()
Momentalne nemaji nic, tak jsem si zadala upozorneni na 40 i 42, uvidime.
Ounz Jestli můžu doporučit, já chodívám sem: https://www.krejcovstvi-l.cz/ Nic pro ně není problém a jsem vždycky spokojená.
Hwi děkuju moc!
Janulik03 nie, sú také akoby trochu sustakove. Právě se moc nekrcia, resp. nie je to výrazne a nevadí to. Ale sú dosť trcave, to je pravda.
Boty :-)
999 ty by se mi hodily, krásný:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY