notna Ty jsi krásná a brýle jsou super!
Co jste si dnes koupili/y?
notna bryle jsem ti chvalila uz tehdy, jsou porad skvely! Ale! Mas bozi vlasy :)))
notnaty jsou skvely a moc ti slusej!
notna hlásím se do fanklubu tvých vlasů a brýle taky super :)
clothilde Kan 711990 bram razorblade Moc děkuji. Maminka mi řekla, že vypadám jako rádce ze Šíleně smutné princezny! No a myslím, že má pravdu ![]()
Děkuji za chválu vlasů, ale vždyť nejsou moc vidět. Vyřídím to kadernikovi, je to jeho zásluha.
notna Brýle jsou strašné. Teda, že se někdo nechá takhle zblbnout...
notna Moc se mi na tobě tyhle brýle líbí a myslím, že ještě líp vyzní při celkovém pohledu v reálu.
Sedmá z devíti Já se nenechala zblbnout. Já jsem takhle blbá asi od narození. Jsem si je sama vybrala.
notna bryle jsou krasne a moc ti slusi![]()
@notna A neměl ten optik slepeckou hůl?
Sedmá z devíti Nevšimla jsem si ![]()
JankaM a nemáš třeba baleríny? tuhle jsem si četla náš dresscode, a je tam formulace cca ve smyslu, že nesměj bejt v botách vidět prsty u nohou... většina to teda nedodržuje, ale na pohovorech na to koukaj
RoSa proboha to je proste ve svy podstate strasny, tohle to
stes krom HR většina nemá ani ánung, že nějakej dresscode máme... počítám, že to neni důvod k odmítnutí, spíš plusovej bod
RoSa děkuju, mám ty špičatý nízký vagabond, ty by taky šly. Myslela jsem to spíš pokud bude teplo.
Ružové šaty som mala možno v škôlke (ak vôbec). No kamoška aj predavač ma dnes presvedčili :) a vraj v nich vyzerám lepšie ako modelka na produktovke, tak uvidíme...

Včera ešte motivačné legíny, trochu divočina, no pri športe mi to nevadí.

pecka ty šaty jsou nadherny
pecka tak na tie šaty som na tebe zvedavá. Vyzerajú skvelo
pecka krásné šaty! Já růžovou miluju, nosila bych je s radostí.
pecka ty šaty jsou boží, měla jsem je taky na sobě, ale na mě to byla divná délka, ani krátké, ani dlouhé. Ale ta horní část je moc šik. Dej pak foto do outfitů, určitě budou super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY